Sex

NAKON JEDNE NOĆI PUNE STRASTI DOŠLA JE DO ŠOK OTKRIĆA: Njegove reči su je potpuno paralisale, ovome se nije nadala (FOTO)

Sve je delovalo kao jedno neobavezno druženje.

30.07.2023 22:00

NAKON JEDNE NOĆI PUNE STRASTI DOŠLA JE DO ŠOK OTKRIĆA: Njegove reči su je potpuno paralisale, ovome se nije nadala (FOTO)
Shutterstock

Dame koje se upuštaju u "veze bez obaveza” bi trebalo da znaju da od muškarca sa kim su u takvoj vrsti odnosa ne mogu mnogo da očekuju. Upravo to se desilo ovoj mladoj ženi koja je otpočela se*sualnu vezu sa poznanikom.

- Imam 23 godine, a on 26. Oduvek smo se međusobno privlačili, ali ja sam bila u vezi sa njegovim drugom. Posle raskida sam ga srela u diskoteci. Celo veče smo flertovali, pa kad se ponudio da me odveze do stana znala sam da ću ga pozvati da uđe. Te noći imali smo nezaboravan se*s, ali on mi je sutradan objasnio da ne želi vezu, brak, a pogotovo ne decu i to nikad. Bio je korektan i pitao me je da li bih želela da pristanem da se viđamo samo zbog “noćnih druženja”. Tek sam izašla iz duge veze i nikada nisam bila u takvoj vrsti odnosa, ali sam rešila da pristanem - započinje ispovest ova žena, a o tome je pisao i San.

shutterstock.com

Sreli se u diskoteci posle njenog raskida

Njih dvoje su nastavili da se viđaju narednih meseci, a ova žena se postepeno privikla na odnos “prijatelja sa beneficijama”.

- Viđali bi se svake subote. Pre toga se ne bismo čuli, ali bismo to vreme veoma kvalitetno proveli. Već smo se dobro upoznali. Izašli bi ili bi jednostavno naručili klopu u stanu. Se*s je bio odličan, kao i hemija između nas. Svakako ni sa momkom ne bih imala više vremena za viđanje zbog posla i obaveza. Vodili smo računa da ne ostanem trudna, ali jedne večeri posegli smo posle predigre za kondomima i tek tada shvatili da smo ostali bez njih. Bilo je kasno da tada idemo po njih, pa smo rešili da napravimo izuzetak i imamo nezaštićeni odnos, a on je navodno pazio. Ubrzo posle tog viđanja sam se razbolela i pošto mi nije bivalo bolje otišla sam do lekara, a testovi su pokazali da sam trudna. Znam da je rekao da nikad ne želi dete, ali ja ne želim da abortiram i zadržaću dete, ne znam kako da mu saopštim moju odluku - pojadala se ona.

shutterstock.com

Usledilo nezaboravno iskustvo u njenom stanu

Komentari su ubrzo usledili.

- Znali ste da od njega ne možete ništa da očekujete, pa proverite da niste dobili i neku polno prenosivu bolest, trudnoća može zbog toga da bude rizična, pošto nije isključeno da je on imao odnose i sa drugim ženama.

- Vi ste rešili da zadržite dete i tako ćete mu i reći, ne dozvolite da vas ubedi da abortirate, a predočite mu da ne očekujete ništa od njega, sem alimentacije na koju je obavezan.

- Razmislite još jednom o svemu, biti samohrani roditelj je veoma teško, ali mnoge ljubavi i brakovi su nastali tako što je žena prvo zatrudnela.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)