Sex

DEČKO JE ODBIJAO INTIMNE ODNOSE S NJOM A ONDA JE SAZNALA SUROVU ISTINU: "Bolje da nisam videla to što jesam, ostala sam zapanjena!"

Očajna sam jer me je odbijao od početka, iskrena je bila devojka.

24.07.2023 21:00

DEČKO JE ODBIJAO INTIMNE ODNOSE S NJOM A ONDA JE SAZNALA SUROVU ISTINU: "Bolje da nisam videla to što jesam, ostala sam zapanjena!"
shutterstock.com

Svaka veza je priča za sebe, a brojni su razlozi zbog čega po pravilu uvek nešto “ne štima”. U poslednje vreme eksplicitni sadržaji sve više zastupljena kako u medijima, tako i putem interenta, što je imalo brojne posledice kako na društvo i mlade, tako i na mnoge ljubavne veze i bračne parove.

Jedna mlada Britanka u iskrenoj ispovesti ispričala je svoje neprijatno iskustvo. 

- Imam 23 godine, a moj dečko 25 i u vezi smo pola godine. Od samog početka jasno mi je stavio do znanja da ga se*s preterano ne zanima. Za svih ovih 6 meseci, na prste jedne ruke mogu da nabrojim koliko puta smo imali intimni odnos. Nije da mi to ne nedostaje u vezi, ali prihvatila sam da je on prosto ase*sualan tip i da to nema veze sa mnom. Objasnio mi je da bi isto bilo da je bilo koja devojka u pitanju koja mu se sviđa i da želi da da sve od sebe da naša veza uspe - započela je svoju priču ova mlada žena, a piše San.

shutterstock.com

Svako veče je poljubi i navodno odmah zaspi

Ovaj ljubavni par provodio je sve više vremena zajedno, a muškarac je čak počeo da predlaže da počnu da žive zajedno. Devojka se dvoumila budući da nije prošlo dovoljno vremena, ali rešila je da njihovoj ljubavi da šansu.

- Uveče bi me poljubio u čelo, baš kao da smo u braku 20 godina bar, okrenuo se na drugu stranu, malo gledao telefon i zaspao. To je postala ustaljena rutina. Jedne večeri gledali smo veoma zanimljiv film, ili sam ja bar mislila da je interesantan, kada sam primetila da moj dečko ne prati film uopšte. On je maltene celo veče buljio u telefon i smešio se. Krajičkom oka sam najzad bacila pogled da vidim sa kim se tako iskreno dopisuje i smejulji. Bolje da nisam videla to što jesam! Na ekranu njegovog telofona bila je najeksplicitnija scena sa više osoba uključenih “u snimanje”. Bila sam zapanja! Misilila sam da ne želi se*s, budući da me je odbio toliko puta, a on je gledao filmove za odrasle! Odmah sam mu odbrusila sve što mi je na umu i to kroz suze. Rekao mi je da me voli, ali da jedino filmovi za odrasle mogu dovoljno da ga uzbude. Očajna sam, pogotovo jer me je lagao od početka - priznala je ova mlada žena.

Shutterstock

Zapanjena kada je saznala šta gleda na telefonu

Saveti nisu izostali.

- Muškarci koji preterano gledaju po*nografiju inače imaju problem ili sa održanjem erekcije ili da postignu orgazam.

- Ukoliko je u pitanju zavisnost od filmova za odrasle, najbolje je da oboje porazgovarate sa nekim stručnjakom.

- Niste redak slučaj. Nivo se*sualnih akrobacija u filmovima za odrasle je gotovo nemoguće ponoviti u realnom životu, a to može da postane ozbiljan problem.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)