Sex

ŽENE ZAPOSTAVILE PARTNERE ZBOG OVOG ZADOVOLJSTVA: Svi govore o jednom predmetu koji svi imamo u kući, ali sada je njegova funkcija mnogo uzbudljivija (FOTO)

Možete da je koristite svako jutro, a da niko ne sazna.

16.06.2023 21:01

ŽENE ZAPOSTAVILE PARTNERE ZBOG OVOG ZADOVOLJSTVA: Svi govore o jednom predmetu koji svi imamo u kući, ali sada je njegova funkcija mnogo uzbudljivija (FOTO)
shutterstock.com

U današnje vreme sve više se otvoreno govori o se*sualnosti i spoznavanju sopstvenog tela radi dolaska do zadovoljstva. Iako je ranije bilo tabu tema, danas se žene podstiču da pričaju o tome šta ih uzbuđuje.

Neretko su i one sve češći kupci u šopovima u kojima se prodaju pomagala za intimne odnose, kako bi pronašle idealan način za dostizanje vrhunca i bez pomoći partnera. 

shutterstock.com

Novo pomagalo za višestruko zadovoljstvo sve vreme se nalazilo u našem kupatilu

Jedna od sve popularnijih igračaka kojom se žene koriste je zapravo modernizovana verzija glave tuša. Napravljen pomoću posebne tehnologije, uspeva da bude kvalitetan dodatak svakom kupatilu, a istovremeno pruža orgazam. Kako za dovođenje do vrhunca nema fizičkog kontakta, možete da pružite zadovoljstvo i prijateljima. 

shutterstock.com

Zadovoljstvo u par koraka

Dobra vest za sve žene koje žele da same dođu do vrhunskog zadovoljstva jeste da ne moraju više davati novac za skupa se*sualna pomagala u šopovima već to mogu učini ti ispod jakog mlaza tuša. 

Snažni mlazevi tuša stimulišu g tačku koja je neprogrešiva kao izvor višestrukih orgazama. Po ugledu na poznatu se*si igračku, devojke i žene su pronašle način da pruže sebi zadovoljstvo.

unplash

Zadovoljstvo tokom tuširanja je nešto čemu se okreće sve više žena

- To je najbolja se*s igračka koju sam ikada imala, jer daje savršen mlaz -

- Čak i moji prijatelji koji su se tuširali kod mene nisu znali da je to uređaj za masturbaciju i pitali su me gde sam kupila takvu glavu za tuširanje jer je odlična. To je inkognito se*s igračka -

- Dugo sam razmišljala da li želim da potrošim novac na ovakvu napravi, drago mi je da jesam -

- Koristim ga skoro svaki put kada se tuširam, čak i za stimulaciju. Savršeno se uklapa u moju jutarnju rutinu i služi mi kao početak dana. Nikada ga se neću odreći, i biće moj novi poklon za prijatelje -

- Diskretna glava tuša koja definitivno daje udarac! Iako sam u početku bila skeptična pošto retko masturbiram pod tušem, sada sam našla svoju pravi način - glasili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)