Sex

5 SIGURNIH ZNAKOVA DA JE MOMAK S KOJIM SE VIĐATE I DALJE NEVIN: Jedan će vas zapanjiti!

Mnogi pripadnici jačeg pola pokušavaju da sakriju ovu činjenicu, posebno ukoliko su već došli u određene godine kada to nije uobičajeno, ali i te kako mogu da se odaju.

03.06.2023 21:01

5 SIGURNIH ZNAKOVA DA JE MOMAK S KOJIM SE VIĐATE I DALJE NEVIN: Jedan će vas zapanjiti!
shutterstock.com

Nekada je činjenica da je devojka nevina bila najveća vrednost koju je ona mogla da unese u brak. Ipak, modernija vremena i pogledi na svet potpuno su izmenili percepciju muško-ženskih odnosa i čuvanja čednosti za prvu bračnu noć. Žene su danas postale skoro pa jednake muškarcima u većini sfera života, pa ćete češće kao kvalitet čuti kako je neka vešta u krevetu, nego da se ne snalazi najbolje. Za muškarce važi pravilo da su na tom polju dominantniji i da "odmeravaju" snage s prijateljima u razgovorima, međutim, činjenica je da među njima postoje i oni koji ćute na tu temu jer i nemaju čime da se pohvale.

Iako muška nevinost ne bi trebalo da zabrinjava jer je to stvar ličnog izbora, postoji 5 znakova koji damama mogu da ukažu na to da li je njihov potencijalni muškarac pre njih nekada imao intimne odnose.

Brz orgazam

Orgazmi tokom seska mogu biti intenzivniji nego kod masturbacije tako da će nevini muškarci sigurno imati brzi i neregulisan orgazam, piše Tajms of India. Ukoliko je vaš partner tokom "akcije" brzo dostigao vrhunac, vrlo je verovatno da se radi o nevinom tipu.

Foto: Shutterstock

Brzi orgazam je jedan od znakova da je muškarac nevin

Može krvariti

Možda će vas ovo preneraziti, ali nisu samo žene te kojima se može dogoditi takva neprijatnost. Postoji dokaz da mali procenat muškaraca ima zategnutu kožicu na svojoj muškosti, pa tokom prvog odnosa može doći do malog krvarenja. Po sredi nije ništa alarmantno, niti se radi o nekoj značajnoj količini krvi, već o krajnje prirodnoj stvari.

Trema u krevetu

Muškarca sa kojim ste lako možete proceniti u svojim seksualnim umećima kroz ponašanje u krevetu. Većina onih koja nije imala blizak susret sa ženom u tom smislu, neće se snalaziti s rukama i najverovatnije će se tresti dok se svlačite. U suprotnom, iskusan muškarac s time neće imati problema. 

shutterstock.com

Muškarac koji nema iskustva u krevetu osetiće neprijatnost tokom bliskih trenutaka

Predigra ne postoji

Predigra je izuzetno važna za seksualni čin. Uzbuđenje kod partnera se sa njom povećava i zbog toga je važno da njoj bude posvećena posebna pažnja. Ona može trajati kraće ili duže, ali je bitno da postoji. Ako ne postoji, neće se postići maksimalno zadovoljstvo. Kada muškarac sa kojim ste ne zna šta je to, verovatno mu je i prvi put da to radi.

Osećaj neprijatnosti

Ako ne postoji komunikacija u krevetu na bilo koji način, to je još jedan znak muške nevinosti. Nespretnost je svakako za nove partnere normalna, ali ako je vašem partneru nezgodno što ste goli i ne zna šta je njegov sledeći korak, možda se prvi put susreće sa takvim iskustvom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)