Sex

MUŽ MI JE PRETIO DA ĆE ME OSTAVITI AKO NE ZATRUDNIM ZA 3 MESECA: Dok je razmišljala o razvodu jedna vrela noć joj je promenila život naglavačke (FOTO)

Nakon što je trepela ucene u braku, odlučila je da napusti porodični dom, međutim, nije ni slutila šta će joj se potom desiti.

27.04.2023 22:00

MUŽ MI JE PRETIO DA ĆE ME OSTAVITI AKO NE ZATRUDNIM ZA 3 MESECA: Dok je razmišljala o razvodu jedna vrela noć joj je promenila život naglavačke (FOTO)
shutterstock.com

Deca su kruna ljubavi i uglavnom dolaze kao zajednička želja posle sklapanja braka. Jedna žena je tako uživala u braku  neko vreme, ali naišla je na nerazumevanje od strane supruga i to po pitanju naslednika.

To je bila prva konktetna svađa koja se desila među njima, a koja im je žestoko uzdrmala brak. O svim sočnim detaljima progovorila je u intimnoj ispovesti.

- Neko vreme sam u braku i moj suprug je želeo da maltene od samog venčanja počnemo da pravimo decu. Kaže da me je "pustio" prvih nekoliko meseci, ali sada je uporan u tome da što pre poradimo na deci. S druge strane, decu želim i ja, ali smatram da još neko vreme treba da uživamo kako u našem braku, tako i u slobodnom vremenu koje imamo samo za nas, u putovanjima i naravno da se posvetimo poslu. Kada sam mu to rekla, posvađali smo se. Rasprava se završila njegovim ultimatumom. Zapretio mi je da ukoliko u naredna 3 meseca ne krenemo sa realizacijom plana o deci, da će me ostaviti, a to je bila kap koja je prelila čašu - objašnjava ova žena, a prenosi San.

shutterstock.com

Muž posle venčanja odmah hteo decu, ali ne i ona

Posle burne svađe već prvih meseci braka, ova žena je rešila da svom suprugu pokaže kako bi bilo da ona nije tu, pa se privremeno preselila kod majke.

- Naravno da nisam mislila kako ću se razvesti i ponovo vratiti kod mame. S druge strane, ni situacija kod moje mame nije bila sjajna po mene. Ona se u međuvremenu udala i živela je sada sa tim čovekom i njegivim sinom koji je bio mojih godina. Taj dečko mi je oduvek bio simpatičan i na neki način naši razgovori su uvek bili sa dozom flerta. Pošto sam se doselila kod njih, živeli smo u istom stanu. Jedne večeri nas dvoje smo gledali neki romantični film koji je u nastavku obilovao scenama se*sa. Ne znam kako se to uopšte desilo, ali već pri početku filma počeli smo da se ljubimo, a onda se stvar otela kontroli. Moglo bi se reći da smo imali fantastičan se* te noći, ali nikako nisam želela da produbljujem odnos sa njim. Na moje zaprepašćenje on mi je sutradan predložio kako što pre treba da se zvanično razvedem kako bismo nas dvoje bili u javnoj vezi. Takođe je dodao da će razgovarati prvom prilikom sa mojim suprugom o tome. Zatečena sam, ne želim da se razvedem, ali ne znam šta da radim, možda bolje da ja prva kažem mužu za to - upitala je ova mlada žena korisnike interneta.

shutterstock.com

Završila u krevetu sa očuhovim sinom

Komentari su bili krajnje podeljeni.

- Za početak bih savetovao i vas i vašeg supruga da oboje krenete na bračno savetovanje ako uopšte mislite da imate šansu da spasete brak -

- Prevara u braku svakako nije dobra ideja i teško da će vaš muž preći preko toga, ko god da mu to saopšti. Činjenica da ste imali se* sa polubratom maltene ne ide u prilog toga -

- Treba biti realnih očekivanja. Mladi ste ušli u taj brak, muž vam je u startu zapretio da će vas ostaviti ukoliko ne ostanete uskoro trudni, a vi ste se odselili od njega i odmah ga prevarili i to još sa sinom vašeg očuha! Treba li dalje da nastavim... -

shutterstock.com

Ne želi da ostane u vezi sa očuhovim sinom, ali se plaši da muž ne sazna

BONUS VIDEO:

Komentari (0)