Sex

VRHUNAC MOGU DA DOŽIVIM JEDINO KAD GLEDAM OVAJ PROGRAM NA TV: Devojka je ostavila partnera jer nije više mogao da ispuni njena očekivanja (FOTO)

Nakon što je prvi put odgledala grubu sportsku borbu, više ne može da prestane sa tim.

24.04.2023 08:05

VRHUNAC MOGU DA DOŽIVIM JEDINO KAD GLEDAM OVAJ PROGRAM NA TV: Devojka je ostavila partnera jer nije više mogao da ispuni njena očekivanja (FOTO)
shutterstock.com

Fetiši mogu biti razni i to šta nas uzbuđuje zavisi od svake osobe pojedinačno. Nekima je dovoljan nežan dodir neke erogene zone, drugima pak stimulacija putem gledanja erotskog sadržaja. Jedna devojka je pak našla u potpuno nesvakidašnjoj situaciji i javno je potražila pomoć za to kroz šta prolazi.

Naime, sve je počelo kada je prvi put odgledala sportsku borbu UFC takmičara i od tada je opsednuta borilačkim sportovima.

- Ja sam žena od 26 godina i prvi put sam videla UFC borbu između dve žene pre pet godina. Tada sam bila u sobi svog dečka na koledžu. Oboje smo bili neiskusni i se*s sa njim je bio nespretan i traljav. Ali, kada smo počeli da gledamo ove dve atletske i neustrašive žene kako se bore jedna protiv druge na TV-u, osetila sam da postajem veoma uzbuđena. Imali smo neverovatan se*s tog puta i sa njim sam doživela prvi orgazam - počinje ispovest devojka koja je želela da bude anonimna.

shutterstock.com

Devojka je postala zavisna od gledanja MMA

U svojoj daljoj priči, ona otkriva kako je postala zavisna od ovakvog sadržaja i da ne može doživeti vrhunac u intimnim odnosima ukoliko ne gleda borilačke sportove.

- Čak je i moj dečko primetio i prokomentarisao da bi uključio MMA svaki put kada bismo želeli da imamo se*s. Zabavljali smo se neko vreme, ali naša veza nije potrajala i kasnije kada sam bila sama, uključila bih MMA kad god bih se osećala uzbuđeno. To je bio jedini način na koji sam znala da mi je zagarantovan orgazam. Problem je što sam ubrzo počeo da gledam MMA nekoliko puta dnevno. Ovo traje već pet godina i gledam ga najmanje tri puta dnevno. Nikada nisam gledala erotske filmove i ne želim jer se brinem da ću postati zavisnik i od toga. Dosta muškaraca flertuje sa mnom i poziva me da izađemo, ali ja uvek zazirem jer nisam spremna da se izjasnim o svojoj opsesiji i ne mislim da je mogu odustati. Molim vas pomozite - zavapila je devojka koja putem interneta pokušava da dobije savet za svoj problem, piše San.

Ubrzo je dobila odgovor od savetnice za emotivne veze. Ona joj je poručila da je postala zavisna od masturbacije.

- Postali ste zavisni od masturbacije što vas sprečava da uspostavite vezu. Usredsredite se na uspostavljanje dobrog društvenog života i izbegavajte da provodite toliko vremena sami. Kršenjem svojih normalnih obrazaca izbeći ćete okidače koji vas podstiču da tražite utehu kroz masturbaciju. Razgovarajte sa svojim lekarom jer može postojati osnovna depresija ili anksioznost koju kontrolišete korišćenjem masturbacije za podizanje raspoloženja. Ili možda postoji neki emocionalni bol koji pokušavate da zakopate fokusiranjem na se*sualna ponašanja koja izazivaju zavisnost - poručila joj je savetnica.

Komentari (0)