Sex

ODNOSI U TROJE UČVRSTILI SU NAM BRAK: U krevet dovode druge partnere i to odlično naplaćuju (VIDEO)

Zvezde TikTok-a i Onli Fans platforme Hana i Džejms Smit kažu da imaju otvorenu vezu i tvrde da im to pomaže da postanu jači par.

06.04.2023 20:02

ODNOSI U TROJE UČVRSTILI SU NAM BRAK: U krevet dovode druge partnere i to odlično naplaćuju (VIDEO)
instagram.com/itshannahandjames

Hana i Džejms Smit pre tri godine otvorili su nalog na platformi Onli Fans kako bi zaradili novac da isplate dugove koje su imali na kreditnim karticama. Osim toga, zbog avanturističkog duha shvatili su da je ovo poglavlje u njihovom životu nešto što moraju da isprobaju. Sada zarađuju do 50.000 dolara mesečno i koriste svoj prihod da pomognu svojim najmilijima da plaćaju kiriju.

Popularne TikTok zvezde otkrivaju da su njihovi životi jednako uzbudljivi i van ovog sajta. 

- U spavaću sobu dovodimo druge ljude i za snimanje za Only Fans ali i van toga. Vikendom idemo na erotske zabave. Ne idemo na sastanke ili bilo šta slično, niti radimo bilo šta romantično sa drugim partnerima, sa njima nema nikakvih osećanja. To je samo više fizička zabava - počinje Hana svoju ispovest za Dejli Star.

 

 

Kako ova atraktivna lepotica dalje objašnjava, otvoren brak samo je dodatno učvrstio njihovu ljubav.

- Među nama postoji ogromno poverenje. Činjenica da možete spavati sa drugom osobom i sa svojim partnerom u sobi ili bilo šta drugo pokazuje određeni nivo poverenja. Uvek smo imali snažnu ljubav i nikada nismo imali problema, da ne kažem da se ne dešavaju, naravno da se dešavaju u nekim vezama. Mi nismo posebno ljubomorni ljudi i oduvek sam voleo trojke i takve stvari ili ideju o tome, a sada to možemo da iskusimo zajedno - tvrdi Hana.

Ovi poznati supružnici upoznali su se na poslu dok su bili lični treneri, ali su oboje su imali finansijskih problema nakon početka pandemije.

 Džejms (30) se prvi se okušao na Onli Fans platformi i  pre nego što je u septembru 2020. godine napravio stranicu za parove sa Hanom. Razmišljajući o tome, Hana je rekla:

 

 

- Pre nego što smo počeli da živimo zajedno imala sam mnogo računa za kreditne kartice i nisam mogla da kupim stvari koje sam želela. Išla sam na odmor, ali oni bi bili izuzetno nisko budžetni. Sada imamo ušteđevinu i proveli smo mesec dana u Australiji u februaru. U pogledu materijalnih stvari pokušavamo da budemo razumni i želimo da kupimo kuću vrlo brzo - objašnjava ova lepotica

Na TikTok-u su tek godinu dana, ali već imaju pola miliona pratilaca i 33 miliona lajkova na svojim viralnim video snimcima.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)