Sex

MOJA ĆERKA JE NA NAJGORI MOGUĆI NAČIN SAZNALA DA SAM GLUMICA U FILMOVIMA ZA ODRASLE: Ovome se nisam nadala ni u snu! (FOTO/VIDEO)

Rebeka Gudvin je zvezda OnlyFans platforme i po*no glumica, ali je to želela da svojoj deci saopšti tek kada budu dovoljno odrasli.

31.03.2023 22:01

MOJA ĆERKA JE NA NAJGORI MOGUĆI NAČIN SAZNALA DA SAM GLUMICA U FILMOVIMA ZA ODRASLE: Ovome se nisam nadala ni u snu! (FOTO/VIDEO)
TikTok-beckymil13

Poslednjih godina čini se da industrija za odrasle cveta i profitabilnija je više nego ikada. Zato ne čudi što je veliki deo lepotica rešio da teške i iscrpljujuće poslove zamene za onaj koji je više plaćen, a, kako se čini, ne preterano zahtevan. Sve što je potrebno jeste da se snimate iz toplote doma u oskudnom vešu ili još bolje bez njega. Poželjno je i snimanje scena se*sa sa partnerom, ali veliki broj žena dobija odličan novac upravo i samo provokativnim se*si fotografijama.

Rebeka Gudvin je tako veoma atraktivna crvenokosa žena plavih očiju koja ima izvajano telo, tako da joj nije bio problem da se malo razgoliti. Ona, naime, na mesečnom nivou zarađuje između 80.000 i 140.000 evra, a poznata je i po učešću u po*no filmovima. Gudvinova ima nalog i na TikToku koji prati neverovatnih 4,1 miliona ljudi.

Ona je oduvek dobro zarađivala kao po*no zvezda, a sve to ne bi bio ni najmanji problem da nije i mama dvoje dece.

- Nisam želela da od svoje dece krijem čime se bavim. Ništa ne radim tajno ili nelegalno. Ne želim samo da imaju neprijatnosti zbog mog posla i volela bih da u potpunosti shvate poentu svega. Rešila sam da prvo kažem starijoj ćerki, ali naravno da bih čekala još nekoliko godina da bi uopšte mogla sve da shvati, ne bih da mi dete ima bilo kakve traume ili neprijatnosti zbog mog posla. Ono što se desilo joj je, međutim, otkrilo čime se bavim, ali i dalje mislim da ona nije dovoljno velika da bi to shvatila - započinje priču ta žena, a prenosi Dejli star.

Rebeka često svraća u restorane brze hrane, što je i sada bio slučaj. Ona je tom prilikom povela i ćerku, ali nije bila spremna na ono što je usledilo.

- Kada je došla da nas usluži konobarica prepoznala me je i konstatovala da sam zvezda OnlyFansa. Tačnije, pred mojom ćerkom i pred celim restoranom mi je prišla i rekla kako me je prepoznala i da sam ja po*rno glumica! Bila sam šokirana! Samo sam se neprijatno smeškala, ali jedina uteha je da misilim da moja ćerka uopšte ne shvata šta je to po*no! Svakako sam zapanjena! - izjavila je ona na TikToku.

@beckymil13 @Rebecca More @Dick Bush ♬ you got me there - I F A <3

Njeni fanovi su je podržali u odluci da još neko vreme zaštiti decu od tih informacija.

- Nečuveno je šta pojedini ljudi sebi daju za pravo, kao recimo ta konobarica! -

- Dovoljno je da se vama uopšte obrati i da vas oslovi da ste zvezda filmova za odrasle, sve i da jeste sto puta, ali da to priča ispred vaše maloletne ćerke je totalno zapanjujuće! -

- Ta žena bi trebalo da dobije otkaz! Nadam se da ste se žalili njenom šefu! -

- Oprezno deci takve stvari treba saopštiti, ovo je stvarno bilo užasno! -

- Jedina sreća je što vaša ćerka nije shvatila šta to zapravo znači, samo da ne pita nekog, od nastavnika recimo! -

- Nasmejala sam se do suza, ali jadno to dete i vi, konobarica je preterala! - ređale su se reakcije. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)