Sex

IMA 6 ŽENA I ŽELI DA SA SVAKOM IMA DETE: Muškarac šokirao načinom na koji će dobiti sina (FOTO)

Brazilac Arturo Urso živi u poligamnom braku i sada je napravio plan za osnivanje porodice o kojem svi govore.

30.03.2023 11:25

IMA 6 ŽENA I ŽELI DA SA SVAKOM IMA DETE: Muškarac šokirao načinom na koji će dobiti sina (FOTO)
tiktok/arthur o urso

Brazilac Arturo Urso živi u poligamnom braku sa čak šest žena i sada je otkrio svoje planove za zasnivanje porodice sa svakom od svojih izabranica. Arturo je prvi put bio oženjen Luanom Kazaki pre nego što je par pristao da otvori svoju vezu i dovede još žena u svoj brak. 

Instagram- arthurourso

Artur o urso sa svojim ženama

Sada sa njih šest, maneken se nada da će proširiti svoju porodicu surogat majčinstvom.

- Ne želim da uznemirim nijednu od svojih šest žena izborom koja će prva zatrudneti. Opredelili smo se za surogat majčinstvo. Nikada nisam prošao kroz ovako nešto, tako da mi je prvi put. Veoma smo zabrinuti, ali uzbuđeni što ćemo ostvariti ovaj san o bebi - objašnjava ovaj kontroverzni muškarac.

Trenutno deli ćerku od 10 godina iz prethodne veze, ali se nada da će sledeće dobiti sina. Iako želi da ima dete sa svakom od svojih žena, planira da koristi jajnu ćeliju svoje prve supruge za početnu implantaciju. Kako objašnjava dalje, njegove žene sada su sve uključene kao što nisu bile u početku. Arturo, koji se nedavno oženio šestom ženom, rekao je da je to delikatna tema kod kuće.

 

- U ovom trenutku najbolja odluka je surogat majčinstvo. Tražimo nekoga ko može biti naša surogat majka i želimo nekoga ko nam uliva poverenje - objasnio je Arturo koje je spreman da potroši 33.128 funti na proces, ali je otvoren za ideju usvajanja u budućnosti.

 

 

Artur i Luana, koji su oboje svingeri, odlučili su da otvore svoju vezu 2021. Oni su ozvaničili svoju zajednicu sa drugim ženama u katoličkoj crkvi koja nije pravno obavezujuća.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)