Strast

OVO SU NAJGORE STVARI KOJE MOŽETE DA URADITE TOKOM INTIMNOG ODNOSA: Svesno ili ne, evo šta je istina

Donosimo vam liste stvari koje pripadnici oba pola nikako ne vole da vide ili čuju kod svojih partnera.

25.10.2024 22:15

OVO SU NAJGORE STVARI KOJE MOŽETE DA URADITE TOKOM INTIMNOG ODNOSA: Svesno ili ne, evo šta je istina
Shutterstock

Iako mnogima ne treba još nervoze, pogotovo ne u odnosu sa partnerom, novo istraživanje otkriva šta to može da izazove stres u spavaćoj sobi. U pitanju su greške koje možda svesno, ili pak nesvesno, činite, a koje uništavaju intiman život i čine da se druga strana oseti neprijatno.

Shutterstock

Greške koje radite tokom intimnog odnosa mogu da pokvare raspoloženje obema stranama u vezi   

Prema jednom istraživanju, čak 20 ljudi odsto bi učestvovalo u orgijama sa svojim sadašnjim partnerom kada bi "drugi parovi bili zgodni", dok je 24,1 odsto reklo da bi im bilo potrebno "nekoliko pića" da se dovoljno opuste (preostalih 56 odsto je reklo da se apsolutno ne bi mešali sa drugim parovima ni pod kakvim okolnostima). Takođe, otkrili su da je 30 odsto žena i 40 odsto muškaraca prevarilo svog sadašnjeg partnera, a da su glavni razlozi za prevaru nedostatak uživanja i zabave, nedovoljno intimnih odnosa, partner je prvi prevario u vezi i kada jedna od osoba u odnosu nije zadovoljena na intimnom planu.

Šta žene ne vole kod muškaraca tokom odnosa:

  • mali polni organ
  • čudne zvukove
  • brzu ejakulaciju
  • često menjanje položaja

Očigledno je da su sve ove stavke subjektivne, a jednu je veoma teško promeniti bez operacije. Ipak, čudne zvukove i brzo menjanje položaja je nešto što možete da kontrolišete.

Šta muškarci ne vole kod žena tokom odnosa:

  • kada nisu dovoljno zainteresovane za odnos
  • preglasne su
  • imaju male grudi
  • nesigurne su oko tvog tela

Znate šta je najbolje da uradite ako niste zadovoljni svojim intimnim životom ili osećate da imate problem koji želite da rešite sa svojim partnerom? Razgovarajte o tome. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)