Sex

ON IMA SAMO 31 GODINU I ČAK 63 DECE: Sad želi nagradnu igru za žene koje hoće potomke baš sa njim, evo i zašto! (FOTO)

Kajli Gordi poklanja svoju spermu svim ženama koje je žele, ali zbog čestih putovanja trenutno ne stiže da svima izađe u susret zbog čega je osmilio specifičnu nagradnu igru.

23.03.2023 20:01

ON IMA SAMO 31 GODINU I ČAK 63 DECE: Sad želi nagradnu igru za žene koje hoće potomke baš sa njim, evo i zašto! (FOTO)
YouTube/printscreen

Kajli Gordi (31) je Amerikanac iz Los Anđelesa koji se bavi netipičnim zanimanjem. Naime, on je donator sperme svim ženama kojima je to neophodno. Budući da bi retko koja dama pristala da bude sa momkom koji ima takav posao, Kajli se suočava sa činjenicom da nikako ne uspeva da nađe devojku. Međutim, ne samo to, najveća ironija je što taj čovek nema čak ni se*sualne odnose

- Moj hobi je da omogućim što većem broju žena da dobiju dete. Moja prednost u odnosu na banke sperme je ta što dete koje se dobije u bankama sperme tek kada napuni 18 godina može, ukoliko to želi, da pokuša da upozna svog biološkog oca. S druge strane, ukoliko to žele, žene mogu odmah da bebe upoznaju sa mnom ja želim da upoznam svu decu koja žele i mene da upoznaju - objašnjava taj čovek netipičnog zanimanja, a prenosi Dejli star.

YouTube/printscreen

Kajli Gordi ima 63 dece, a žali se da nema se*sualne odnose

Njegov posao se razlikuje od prosečnih tog tipa zato što on svoje ulsuge nudi potpuno besplatno, a reklamira se putem društvenih mreža, najviše Instagrama. Žene tako dolaze kod njega umesto u banku sperme, pri čemu on nema predrasuda, bilo da žena nema partnera, bilo da je lezbijka, bilo da želi da kasnije promeni pol. On je krajnje liberalnih shvatanja i potrudiće se da svakoj, koja to želi, proba da omogući da dobije dete.

- Nemam maltene uopšte normalan se*s. Moj život se svodi na masturbacije kako bih omogućio "sadržaj". Najveći deo vremena osećam se kao robot. Tako da o pravom se*su uopšte ne razmišljam, niti imam vremena za to. Nedavno sam bio u Britaniji i pokrio sam sve svoje troškove putovanja, slično je bilo i sa Amerikom. Sve troškove uglavnom plaćam sam i nikada ne naplaćujem svoje usluge doniranja sperme, to je moj humani gest - objašnjava Gordi.

On je dosad postao otac čak 63 puta i kaže da se nikako neće zaustaviti na tom broju.

- Ukoliko me pitate da li neka žena želi da ima se*sualne odnose sa mnom da bi zatrudnela, umesto da ide na veštačku oplodnju, pa tačno je da se i to dešava, ali svega u 10 odsto slučajeva. U toj situaciji mora tačno da se pogodi ovulacija kako bi žena najverovatnije ostala trudna. Budući da se sve veći broj žena javlja, a ja nisma u mogućnosti svakoj da izađem u susret, sada kada sam medijski poznat, voleo bih da se organizuje neka vrsta televizijskog takmičenja gde bi žena koja pobedi dobijala moju spermu i mogućnost da dobije bebu - predložio je Kajli u televizijskom prenosu, a dotad će to i dalje ostati njegov hobi, iako navodi da je smanjio masturbiranje i donaciju sperme pošto sada želi malo da proputuje svet.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)