Sex

MUŠKARAC OTKRIO ŠOKANTNU ISTINU IZ SVOJE INTIME: Mnogi će se zaprepastiti kako na to reaguju njegove žene!

Fetiš ovog muškarca potpuno je uništio njegov emotivni život.

13.03.2023 22:01

MUŠKARAC OTKRIO ŠOKANTNU ISTINU IZ SVOJE INTIME: Mnogi će se zaprepastiti kako na to reaguju njegove žene!
shutterstock.com

Ljudska seksualnost još uvek je neistraženo područje. Žene i muškarci širom sveta imaju razne fetiše, neke društveno prihvatljive, a neke ne. Dok se želja za grubim se*som smatra uzbuđenjem na koje je svako barem jednom pomislio, igranje uloga postalo je gotovo deo svakodnevnice svih parova, međutim, oblačenje muškaraca u žensku odeću još uvek je veliki tabu.

Foto: Shutterstock

Muškarac voli da nosi ženski donji veš

Retko koja žena je priznala da bi volela da svog partnera vidi u njenoj ili garderobi neke druge ženske osobe. Želja za upravo ovakvim stilom oblačenja jednom muškarcu u četrdesetim godinama potpuno je uništila ljubavni i seksualni život. On je o tome govorio i u svojoj anonimnoj ispovesti.

- Nekada sam mislio da je to faza koja će nestati, ali što sam bio stariji, to je nagon bio jači. Sada sam muškarac od 42 godine i ne mogu da prestanem da kupujem na mini haljine, suknje i se*si donji veš.To je postala opsesija i često se pitam kako bi moj život izgledao da sam žena - počinje svoju ispovest muškarac o svojoj seksualnosti.

shutterstock.com

Muškarac otkriva da je oduvek imao izraženu žensku stranu ličnosti

Kako dalje objašnjava, ova navika i želja koju ima znatno je uticala na njegov emotivni život jer žene sa kojima je bio u vezi ne mogu da ga shvate.

- Posle godina borbe, prihvatio sam da ovi porivi možda nikada neće nestati. Međutim, nikada se ne mogu otarasiti brige da nikada neću voleti zbog toga. Skoro svaka osoba kojoj sam rekao bila je potpuno odbojna i uništila je svaku vezu koju sam ikada imao. Počinje da me opterećuje. Osećam da mi je suđeno da budem sam do kraja života - sa tugom u glasu zabrinuto je zaključio ovaj mladić koji je savete potražio na internetu.

Terapeutkinja portala San oglasila se povodom njegove situacije i ulila mu reči nade i ohrabrenja.

Nisi sam. Mnogi muškarci vole da nose žensku odeću i to je potpuno bezopasno. Iako se neke žene možda bore sa tim, postojaće neko ko će vas prihvatiti onakvim kakvi jeste. Bilo bi dobro da razgovarate sa nekim izvan situacije - poručila mu je ona.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)