Sex

IZBACILI SU JE IZ KLUBA KADA SU VIDELI ŠTA RADI, nisu mogli da veruju sopstvenim očima! Zvezda platforme za odrasle pomera granice: Jednom sam tako obradovala taksistu! (FOTO)

Olivija Bel je model koji izuzetno eksplicitan sadržaj objavljuje na platformi Onlyfans, a ne libi se da ga snima i na javnim mestima s prijateljima ili potpunim strancima.

28.02.2023 22:01

IZBACILI SU JE IZ KLUBA KADA SU VIDELI ŠTA RADI, nisu mogli da veruju sopstvenim očima! Zvezda platforme za odrasle pomera granice: Jednom sam tako obradovala taksistu! (FOTO)
Instagram-_.belle_olivia._'s profile picture _.belle_olivia._

Olivija Bel ima tek 20 godina, a pravo bogatsvo zarađuje na OnlyFans platformi za odrasle. Ona je još od detinjstva znala da ne želi da nastavi da se školuje, niti da radi neki prosečan posao od kog neće dobro zarađivati. Iako su joj mnogi prognozirali da joj je market ili neki od lokala brze hrane vrhunac uspeha, ta  mlada žena je presrećna što ih je sve ubedila da su pogrešili. Olivija je rođena u Irskoj, a sada toliko dobro zarađuje na platformi za odrasle da je već omogućila sebi da se preseli u centar Mančestera u Engleskoj.

- Jutro uoči mog 18. rođendana prijavila sam se na OnlyFansu, nisam čekala ni tren. Veoma brzo sam stekla popularnost i pretplatnike. Svega 2 godine od kada sam tu uspela sam da dostignem sam vrh modela koji su ovde najbolje plaćeni. Ranije nisam imala prijatelje, a sada imam mnogo bliskih prijatelja koje sam upoznala baš u industriji sveta intimnih odnosa i koji takođe imaju naloge i rade na OnlyFansu - započinje priču Bel, a prenosi Dejli star.

Olivija je nedavno doživela incident kada je prilikom posete Ibici izbačena iz bara zbog neprimerenog ponašanja.

- Uvek se trudim da sadržaj na OnlyFansu bude originalan kako bih privukla što više pretplatnika. Tako mi se dešavalo da objavim eksplicitne intimne snimke koji su nastali u trenutku. Bez ikakvih filtera ili obrade objavljujem svoje amaterske snimke i tako dobijam najveći broj pretplatnika. Dovoljno mi je jedan do dva snimka intimnim odnosa da zaradim za čitav mesec. Tako sam od jednog uplatila Ibicu. I ovog puta sam želela da napravim snimke, pa sam zaglavila sa dva muškarca u muškom toaletu gde smo se snimali, a zbog čega nas je obezbeđenje izbacilo - objašnjava mlada Bel tu situaciju koju nimalo ne doživljava kao neprijatnu, budući da sve to shvata kao deo posla.

Olivija objašnjava da je na platformi za odrasle stekla prave prijatelje, ali ne libi se da ponekad završi u krevetu sa pojedinim drugarima ili drugaricama, zbog, kako kaže, "potreba posla".

- Znam da je ljudima čudno kad kažem da se snimam tokom odnosa sa najboljim drugom, drugaricom ili cimerom. Međutim, za nas koji se bavimo industrijom za odrasle to je sastavni deo posla. To je kod nas sasvim normalna stvar. Odradimo do 2 snimka mesečno i mirni smo. Iako tu noć imam odnos sa najboljim drugom recimo, sutradan se ponašamo kao da se ništa nije desilo, nikakve razlike nema. Onda od tog novca odemo na neko egzotično mesto. Prvi eksplicitni snimak koji sam objavila na platformi bio je sa dečkom koji radi kao taksista. Volim da obradujem fanove uvek nečim novim i neuobičajenim, da se uvek pitaju šta će mi sledeće pasti na pamet - otkriva ta devojka.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)