Sex

DOVODI DO VRHUNCA BEZ DODIRA: Muškarci daju pravo bogatstvo da im ova lepotica priča najsočnije reči, ni ne slute šta se krije iza kamere (VIDEO)

Cera Gibson unovčila je svoj glas zbog kojeg jači pol potpuno gubi glavu.

18.02.2023 22:01

DOVODI DO VRHUNCA BEZ DODIRA: Muškarci daju pravo bogatstvo da im ova lepotica priča najsočnije reči, ni ne slute šta se krije iza kamere (VIDEO)
instagram.com/ceragibson

Cera Gibson (27) iz Jute u SAD je glasovna glumica koja radi za erotsku aplikaciju "Kvin" i od toga zarađuje pozamašnu sumu novca. Osim finansija, ova lepotica otkriva i druge benefite svog neobičnog posla.

Priznali to ili ne, svako je barem jednom u životu pogledao erotski film. Živopisni kadrovi u nama rasplamsavaju maštu i inspiraciju. Međutim, kao i u drugim filmskim žandrovima, ni u ovom nije sve realistično već iscenirano. Zato, ukoliko ikada pomislite kako ste loši u krevetu jer ne uzbuđujete partnera kao lepotice iz filma ili i vi sami ne doživite takav intenzitet uzbuđenja, imajte na umu da je sve samo gluma

tiktok/ceragibson

Cera Gibson zarađuje novac zahvaljujući svom senzualnom glasu

Da glasovi imaju veliku ulogu u rasplamsavanju strasti pokazuje i sve veći broj glasovnih aplikacija koje su pokrenute u industriji za odrasle. Lepotica Cera Gibson novac zarađuje zbog svog senzualnog glasa. Gibsonova uspeva da stimuliše vaša zadovoljstva a da joj čak ni lik ne vidite. Ovi glasovi su dizajnirani da budu neverovatno uzbuđujući, a nedostatak vizuelnog prikaza omogućava slušaocima da iskoriste svoju maštu.

 

 

- Kažem i glumim neke prilično realne stvari. Aspekti audio zapisa su izvučeni iz mog životnog iskustva. Proživljavanje toga sigurno može ponovo da uzbudi. Rekla sam svim članovima porodice da se drže podalje. To je krajnje eksplicitno, i ne mogu da pretpostavim da imaju pozitivnu reakciju. Oni su svesni šta radim, ali mislim da je to sve što treba da znaju - rekla je Gibsonova za Dejli Star.

- Definitivno se zacrvenim kada čujem da ljudi koje poznajem lično slušaju moj audio, ali to je veoma laskavo. Pre snimanja moram da uđem u karakter, na neki način. Pošto pišem i produciram sve svoje audio zapise, u stanju sam da vodim sebe kroz scenario na način koji omogućava najbolju izvedbu od mene - objasnila je ona.

 

 

- Nema vizuelnog segmenta, tako da moram da budem u potpunosti prisutan u svom nastupu. Nemam na šta da se oslonim osim na svoj glas i zvučne efekte - objašnjava ova lepotica.

Zvučne efekte koji se mogu čuti na Cerinim snimcima kao što su ljubljenje, milovanje i penetracija kreirala je ona. Njena uloga zahteva mnogo eksperimentisanja sa zvukovima i rekla je da je losion najkorisnije sredstvo za podizanje efekata kojima je potrebna vlažnost.

 

@ceragibson Replying to @ge.32_ y’all are wrong for wanting this sound 😂😂 Don’t get me in tr0uble xo #asmr #foodsounds #asmrsounds #voiceacting #tryquinn ♬ original sound - Cera Gibson

 

- Radim neke prilično komične stvari rukama i ustima. Ako mi treba zvuk dodirivanja ili skidanja odeće, dodirnuću sopstvenu odeću i praviću zvuk - rekla je ova zavodljiva lepotica.

Rad za ovu erotsku aplikaciju drži Ceru u stalnom uzbuđenju i od nje se često traži da snimi zanimljive audio zapise, posebno od muškaraca. Očekivala je da njena muška publika želi grafičke sadržaje i sadržaje inspirisane BDSM-om i dok neki od njih to žele, veliki broj muškaraca želi audio zapise na kojima ih ona teši.

- Oni žele nešto nežno i ljubavno, a neki od njih ne žele čak ni seks uključen u audio zapise, još nisam napravila ništa slično. Nedavno sam objavila pesmu koja se zove 'Tata'. To je igra na tradicionalnoj dinamici između muškarca i žene. Uprkos tome kako zvuči, usredsređena je na ideju da se muškarcima omogući da budu ranjivi sa vama.Toliko muškaraca mi je reklo da se plaše da izraze svoju želju za ovim. Vidim to u odgovoru na pesmu, i u odgovoru na moje audio zapise. To me je nateralo da gledam na muškarce zaista drugačije. Poprilično sam omekšala prema njima. Volim da znam da mogu biti prostor koji će im pomoći da prođu kroz toksične standarde muškosti koje im je postavilo društvo. Nisam očekivao da će to proizaći iz mog prisustva na mreži ili sadržaja koji kreiram, ali je zaista divno - zaključila je Cera.

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)