Sex

MUŽ JE SVE ČEŠĆE ODLAZIO U ŠKOLU NAŠE DECE, nisam ni sanjala šta se dešava! A onda je usledilo zaprepašćujuće priznanje!

Jedna žena je u iskrenoj ispovesti priznala zbog čega joj se uvek sloši kada treba da ode na roditeljski sastanak.

14.02.2023 09:05

MUŽ JE SVE ČEŠĆE ODLAZIO U ŠKOLU NAŠE DECE, nisam ni sanjala šta se dešava! A onda je usledilo zaprepašćujuće priznanje!
shutterstock.com

Žene su poznate po toleranciji, ali svaka osoba ima sopstvene "crvene linije" preko kojih ne može da pređe. To je bio slučaj i sa jednom damom koja je u braku punih 8 godina, a koja se suočava se nimalo prijatnom situacijom i to zbog saznanja da ju je suprug prevario već drugi put. Oni imaju dvoje dece od 8 i 6 godina, a trenutak kada joj je muž prvi put priznao neverstvo bilo je kada im je ćerka krenula u školu.

- Moj suprug je oduvek pričao kako su mu učiteljice privlačne, ali nisam verovala da će zaista nešto preduzeti tim povodom. Kada nam je ćerka krenula u školu posebno je delio koplimente njenoj učiteljici. Nisam previše tome pridavala značaja, ali onda su mi javili da mu automobil viđaju kod stana učiteljice naše ćerke. Večerima je preterano pio, ali ipak, neverstvo nije bilo nešto što je bilo tipično za njega. Tako sam se suočila sa njim jedne večeri kada je bio trezan. Priznao mi je da uviđa da ima problem sa alkoholom, pod čijim dejstvom ne zna šta radi, a tako je navodno zalutao i u krevet učiteljice naše ćerke. Bila sam očajna zbog tog priznanja - započinje ispovest ta žena, a prenosi San.

shutterstock.com

Prevara je uvek teška

Smatrala je da razvod nije najbolje rešenje, a uz to ju je suprug ubeđivao da se to desilo samo jednom i da se više nikad neće ništa slično ponoviti.

- Pričao bi kako je alkohol kriv za sve. Kako je bio pod velikim stresom zbog posla, a ja nisam imala vremena za njega usled obaveza oko dvoje dece i kuće. Ma koliko mi je sve to zvučalo kao izgovor, pružila sam mu još jednu šansu, a gutala bih knedle na svakom roditeljskom sastanku kod te učiteljice. Začas je došlo vreme da nam i sin krene u školu, pa je i njegovo odeljenje trebalo da preuzme ista učiteljica. Progutala sam ponos i upisala sina kod nje, ali nisam se nadala da će moj suprug ponovo otpočeti aferu sa njom, što se i desilo! Ne znam čemu više da se nadam - zavapila je očajna žena.

Foto: Shutterstock

Tražio drugu šansu pa prokockao sve!

Saveti koji su usledili na internetu nisu bili previše optimistični.

- Taj čovek vas je prevario 2 puta sa učiteljicom vaše dece, zaista nemate više čemu da se nadate -

- Alkohol nije izgovor za neverstvo, to je mnogo ozbiljniji problem koga ni vi, ni vaš suprug niste svesni -

- Razvod je možda najbolje rešenje ili da prihvatite da imate labilnog muža koji ima afere čak i sa učiteljicama sopstvene dece, a pritom je i alkoholičar - glasile su samo neke od reakcija. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)