Sex

NAKON SASTANKA DOBILA JE ŠOKANTNU PORUKU: Kada je pogledala u telefon skamenila se čitajući reči koje joj je ispisao, odmah je potražila pomoć (FOTO)

Upoznavanja putem interneta postala su glavni trend savremenog doba, ali žena od 42 godine se nije nadala da će naići na još jednog neozbiljnog muškarca.

04.02.2023 22:05

NAKON SASTANKA DOBILA JE ŠOKANTNU PORUKU: Kada je pogledala u telefon skamenila se čitajući reči koje joj je ispisao, odmah je potražila pomoć (FOTO)
Shutterstock

Sajtovi za upoznavanje postali su sastavni deo života, na šta se i dalje najveći broj ljudi navikava. Pandemija koronavirusa je išla na ruku onlajn komunikaciji tako da je drastično skočio broj parova koji su prvo počeli da se dopisuju, a tek se potom i videli uživo. Kada se razvod i Kovid-19 poklope, to tek velike šanse za izbor budućeg partnera ne daje. Tako da je i ova žena od 42 godine posle bračnog brodoloma sreću u ljubavi pokušala da okuša na sajtovima za upoznavanje.

- Upoznala sam, ili mi se bar činilo da sam “upoznala” muškarca od 48 godina. Odavno nije klinac, delovao je prilično zrelo iako je tu i tamo flertovao, ali odmereno. Rekao je da se razveo kao i ja i da je u potrazi za sledećom ozbiljnom vezom. Dopisivali smo se nekoliko nedelja i rešili da se vidimo uživo. Strahovala sam da li ćemo se jedno drugom svideti, ali nisam više imala šta da izgubim - započinje ispovest ova žena, a prenosi San.

shutterstock.com

Pokušala da ljubav nađe na sajtovima za upoznavanje

Sastanak je protekao u najboljem mogućem redu, zato je reakcija ovog muškarca u vidu poruke koju je poslao partnerki po povratku kući bila krajnje zbunjujuća.

- Izgledao je isto kao na fotografijama, čemu sam se obradovala. Veoma je prijatno bilo u izlasku, nastavili smo komunikaciju koju smo vodili i putem poruka. Nismo se poljubili na rastanku, ali smo se dogovorili da ćemo se čuti i pošto saberemo utiske odlučiti šta dalje. Nisam želela da budem navalenta, ali veoma mi se svideo, a pretpostavljam i ja njemu. Pošto sam stigla u stan dobila sam poruku od njega. Jedva sam čekala da je otvorim i vidim šta kaže. Ono što sam videla bilo je krajnje šokantan prizor! Imam 42 godine i decenijama sam bila u braku. Sa ovim čovekom sam se videla prvi put sada i nismo se ni dotakli teme seksa, da bih kući videla da mi je poslao fotografiju njegovog penisa!! Nisam znala da li više da budem zapanjena time ili daljim detaljnim opisom šta bi mi sve radio tokom seksa! Razmišljala sam samo da ga blokiram, ali mi je žao pošto je delovalo da nam se smeši lepa veza - pojadala se ova žena terapeutkinji kako bi je posavetovala šta dalje da radi.

shutterstock.com

Ponadala se emotivnoj poruci, a dobila seksualnu fotografiju

Samo neki od saveta bili su ovi.

- Samo zato što to mnogi rade u današnje vreme, ne treba da znači da je skroz normalno da prihvatite ovakav vid komunikacije od nekoga sa kim ni ne znate šta će sutra biti i sa kim ni niste intimni. Niste mu ništa dužni, on je na pragu šeste decenije, jedva mu ime znate, a šalje vam krajnje intimne fotke, preterao je, nek ide na blok! Ukoliko baš budete očajni, uvek možete da ga odblokirate i kažete da ste bili trenutno ljuti. Možete ponovo da zakažete sastanak pa da u skladu sa tim procenite ima li veza perspektivu. Veoma je jasno šta ovaj čovek želi od vas. Sa jedne strane očigledno vam je stavio do znanja da mu se dopadate, s druge strane jeste preterao i pitanje je da li zaista želi vezu ili seks na jedno veče, budite oprezni! - poručila joj je ona

Pixabay

Žena se našla u nebranom grožđu

BONUS VIDEO:

Komentari (0)