Sex

IMALA JE NAJVEĆE SILIKONSKE GRUDI A ONDA JE SVE PUKLO: Unakažena Marija hitno otišla kod lekara koji joj je dao zastrašujuću prognozu (FOTO/VIDEO)

Marija Magdalena je najvećih silikonskih grudi na svetu, međutim, to ju je umalo koštalo života.

04.02.2023 22:02

IMALA JE NAJVEĆE SILIKONSKE GRUDI A ONDA JE SVE PUKLO: Unakažena Marija hitno otišla kod lekara koji joj je dao zastrašujuću prognozu (FOTO/VIDEO)
instagram-1800leavemaryalone

Zvezda OnlyFans platforme Marija Magdalena (25) poznata je široj javnosti kao žena koja je uz pomoć plastičnih operacija dobila navodno najdeblju vaginu na svetu. Zadebljanje vagine samo je kap u moru estetskih i plastičnih operacija koje je ova žena uradila, a na to je potrošila i 100.000 dolara. Ona je tako uradila brazilsko povećanje zadnjice, a usne i silikone u grudima je “remontovala” više puta. Njene grudi očigledno više nisu mogle da podnesu uvećanja, tako da se ovih dana Marija ponovo našla u jeku skandala i to iz razloga što joj se poremetio silikon u grudima. 

Ona je objavila snimak na Instagramu na kome umesto dve dojke izgleda kao da ima samo jedan ogroman balon. Radi se o tome da je njen silikon “eksplodirao” i poremetio tkivo iz obe dojke, tako da je umesto dve dojke jednake veličine na kraju ostala sa jednom prirodne veličine i drugom koja izgleda nesrazmerno veliko i ne nalazi se na mestu leve dojke, već nešto između. Marija se šali na snimcima kako je sada kraljica ne silikona već jedne ogromne dojke, ali njeni pratioci nisu smatrali da je ova šala preterano smešna, dok je sve ovo preneo i Dejli star.

 

- Budi srećna što si uopšte izvukla živu glavu! -

- Ne bi trebalo da se šališ i slikaš povodom pucanja silikona, već bi uveliko trebalo na si na operacionom stolu! -

- Brinem se za tebe, ovo ne izgleda nimalo naivno -

- Ko zna šta se dešava upravo sada u tvome telu dok se ti šališ i slikaš! -

- Ženo, imaš tek 25 godina, šta ćeš uraditi sa sobom ako doživiš 80! -

- Tvoje telo ti na sve moguće načine poručuje da mu je sve ovo previše, molim te prestani bar da objavljuješ - zavapili su fanovi.

 

 

Magdalena je izgledala kao da je sve ovo sa jednom ogromnom dojkom više zabavlja nego brine, pa se svi nadaju da će bar pod uticajem javnosti otići kod lekara. Izgleda da je javni apel imao efekta, pa je odjednom usledila i objava ove mlade žene, da budući da se stvar otela kontroli, u kojoj je pručila da će morati da izvadi silikone iz grudi i neko vreme ima prirodno poprsje. Potom je počela da objavljuje da zbog straha da joj silikoni ne popucaju i na ostalim mestima razmišlja da ih ponegde povadi i vrati prirodni izgled telu.

Podsećamo da se Magdalena našla nedavno u centru skandala kada je zbog ogromnih grudi i navodno bezobraznog ponašanja vraćena sa avinskog leta. Iako je platila kartu u vrednosti od 5.000 dolara i prošla kontrolu, pošto nije skidala slušalice i nije slušala uputstvo osoblja u avionu, vraćena je na aerodrom. Marija je prokomentarisla da ništa nije radila “nedolično” i da su stjuardese prosto bile ljubomorne na njen plastični i ekstremni izgled.

 

 

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Mila

05.02.2023 09:28

O čemu vi pišete???!!! Ova je za udžbenike medicine.