Sex

STISNETE ZUBE I ODRADITE SCENU: Zvezde filmova za odrasle otkrile razliku između intimnih odnosa na filmu i u realnom životu, jedan detalj zvuči zastrašujuće!

Nije sve kao što izgleda, ipak je u pitanju gluma a ne uživanje.

03.01.2023 21:32

STISNETE  ZUBE I ODRADITE SCENU: Zvezde filmova za odrasle otkrile razliku između intimnih odnosa na filmu i u realnom životu, jedan detalj zvuči zastrašujuće!
Printscreen Instagram/@msabigailmac

Nije tajna da mnogi muškarci pa i žene gledaju filmove za odrasle. Uvek postoji dilema da li je seks prikazan u ovim filmovima bolji u odnosu na intimne odnose u realnom životu.

Odgovor na ovo pitanje dale su glumice iz erotske industije kojima je posao da snimaju scene seksa.

SNIMANJA SU ZAHTEVNA, SVE JE SAMO GLUMA

Verovali ili ne, većina glumica filmova za odrasle tvrdi da je seks kod kuće mnogo bolji od onog u filmovima. Intimni odnosi na snimanjima su iscenirani i ne razlikuje se mnogo od ostalih glumačkih scena. Tokom seksa one glume zadovoljstvo i orgazam, a nema mesta za uživanje zato što se snimanje dosta prekida.

Osim toga u prostorijama u kojima se snimaju ove scene ima minimum desetoro ljudi pa teško da se može govoriti o bilo kakvom uživanju pored toliko reflektora i stalnih uputstava reditelja šta da rade kako bi se videlo što više intimnih detalja.

Kako tvrde ove glumice, seks pred kamerama je prilično težak, zahteva zauzimanje određenih poza koje nemaju veze sa zadovoljstvom već da bi se sve što bolje videlo, a često se te scene ponavljaju mnogo puta.

Šarlota Kros jedna od zvezda erotskih filmova priznala je da na početku karijere nije očekivala da je ovaj posao toliko zahtevan i težak.

- U početku nisam znala koliko se seks za film razlikuje od intimnog odnosa u realnom životu. Morala sam da učim kako da vodim ljubav pred kamerama i nema veze sa seksom u realnom životu – tvrdi ona.

Njena koleginica Franciska je rekla da je vođenje ljubavi kod kuće mnogo lepše i spontanije.

- U takvim situacijama vi prosto razmišljate ne morate da vodite računa da vam se vidi vagina iz određenog ugla kao tokom snimanja. Kod kuće niko ne viče na vas :“Raširi još noge“ ili „Daj da vidim tvoju vaginu – objasnila je ona.

To je samo posao

Lili Ajvi još jedna je od zvezda koja glasa za seks kod kuće umesto onog pred kamerama.

- Sve zavisi s kim snimate i od vašeg partnera. Često se dešava da moramo da stanemo u najboljoj poziciji kako bi se što bolje video penis ili vagina. O takvim stvarima zaista ne razmišljate kod kuće kad je seks samo uživanje za vas i partnera – rekla je ona.

Njena koleginica Anabel ističe da je jedna od lošijih strana njihovog posla što pred kamerama moraju da imaju seks sa muškarcima koji im se uopšte ne sviđaju.

- Prilikom snimanja najčešće imate seks s nekim koga u realnom životu ne biste ni pogledali. Ali to što vam se partner ne sviđa ništa ne znači, stisnete zube i odradite scenu. U stvarnosti vi birate partnera koji vam se sviđa za intimne odnose i sve funkcioniše mnogo drugačije – objasnila je ona.

Abigejl Mek je rekla da će biti potpuno iskrena.

- Često snimam scene ludog seksa koje tako zapravo izgledaju samo na filmu. Kad dođem kući svom partneru s kojim živim već dugi niz godina i predložim mu da uradimo nešto kao iz filmova, on me pogleda i najčešće odbije. Filmovi za odrasle su fantazija ničeg tu nema realnog, to je samo posao. Kad vodite ljubav sa svojim partnerom to je potpuno drugačije i uvek ću glasati za intimne odnose daleko od kamera – poručila je ona.     

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Dragi zeka

04.01.2023 14:46

Ne! Ne stiskaj zube, ako Boga znaš...!