Sex

AKO DEVOJKA VOLI OVO PIĆE, ŽELI DA SPAVA SA VAMA NA PRVOM SASTANKU! Podaci zbog kojih ćete dobro razmisliti šta govorite o sebi potencijalnom partneru!

Sajt za upoznavanje, postavljajući ova, potpuno bizarna pitanja došao je do odgovora na pitanje da li će na prvom sastanku biti vruće akcije.

02.11.2022 20:55

AKO DEVOJKA VOLI OVO PIĆE, ŽELI DA SPAVA SA VAMA NA PRVOM SASTANKU! Podaci zbog kojih ćete dobro razmisliti šta govorite  o sebi potencijalnom partneru!
shutterstock.com

Sastanci na slepo su uvek mač sa dve oštrice. Muškarci se u startu pitaju hoće li se baš iste te večeri desiti seks, dok su žene u startu u strahu da li će uopšte veče preći u neku ozbiljniju priču ili će ostati na površnom flertu i eventualnoj avanturi za jednu noć. Bilo da prvi put izlazite sa nekim, koga nikada niste ni videli pre toga, ili vam je simpatija zakazala prvi izlazak, najzad možete da mu postavite pitanja i da odgovore preusmerite u svoju korist, a evo i kako.

Sajt za upoznavanje OkKupid se bavio time kako da već na prvom izlasku izvučete važne informacije, a da ne pitate direktno, a rezulati su korisnike oduševili.

- Ukoliko vas interesuje da li ćete završiti u krevetu sa devojkom sa kojom ste upravo popili piće, veoma brzo biste mogli da znate odgovor, a sve što treba da je pitate je: Da li voliš ukus piva? Navodno je dokazano u čak 60 odsto slučajeva da devojke koje vole ukus piva, pristaju na seks prvo veče kada nekog i upoznaju - navodi se u istraživanjima.

shutterstock.com

Da li hoće seks ili ozbiljnu vezu?

Ispitanici na ovom sajtu bili su više raspoloženi za razgovor ili ih je prosto brojčano bilo više, tako da kod muškaraca možete dobiti odgovor na temu akcija u krevetu i to iste večeri ukoliko mu postavite sledeća pitanja.

1. Da li bi ti na neki način nuklearni rat bio zanimljiv?

2. Kada bi se našao u situaciji da moraš da ispališ nuklearno oružje, da li bi to uradio po bilo koju cenu?

Istraživanja su dokazala da potvrdan odgovor na neko od ova 2 pitanja znači da muškarac sa kojim ste hoće iste večeri seks sa vama.

shutterstock.com

Pitajte ga ova pitanja i saznajte šta očekuje od vas

Pitanje koje zanima žene mnogo više od seksa za jednu noć je ono da li je muškarac raspoložen da sa njima ima ozbiljnu vezu. Čak 34.260 parova je u odgovorima dokazalo da potvrdan odgovor na sva tri pitanja govori potvrdno, a evo i koja su bila pitanja.

1. Da li voliš da gledaš horor filmove?

2. Da li si nekada putovao u strane zemlje sam?

3. Da li bi ti bilo zabavno da sve ostaviš i odeš da živiš na brodu?

Dok su u nešto manjem procentu potvrdu da žele ozbiljnu vezu dali i muškarci koji su potvrdno odgovorili na ova pitanja:

1. Da li je Bog bitan u tvom životu?

2. Da li ti je seks najbitniji u vezi?

3. Da li su ti cigarete odbojne?

Nije jasno po kom osnovu su pitanja birana i kakve veze imaju Bog, brod ili horor sa ozbiljnom vezom, ali pravi je trenutak da i to ispitate.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)