Roditeljstvo

Ova trudnica doživela je nešto ŠTO SE DOGAĐA JEDNOM U 480 GODINA! Sa samo 23 godine imala je porođaj o kom je brujao svet! (FOTO, VIDEO)

Aleksandra Kinova je sa svojim suprugom postala medijska priča broj jedan u rodnoj Češkoj, ali i u celom svetu, a evo zbog čega.

08.08.2022 16:05

Ova trudnica doživela je nešto ŠTO SE DOGAĐA JEDNOM U 480 GODINA! Sa samo 23 godine imala je porođaj o kom je brujao svet! (FOTO, VIDEO)
Printscreen/Youtube/Jesus Daily

Roditeljstvo je nešto što predstavlja veliki izazov za većinu bračnih parova, pogotovo ukoliko su u pitanju mlade mame. A koliko zapravo osnivanje porodice može da bude posebno na svojoj koži je osetila jedna dvadesettrogodišnja Čehinja koja je doživela nešto što se događa ne češće nego na svakih 480 godina.  

Naime, kao i svi mladi bračni parovi i Aleksandra i Antonin Kinova su s velikom radošću dočekali vest da će njihova porodica postati bogatija za još jednog člana. Međutim, njihova sreća je bukvalno preko noći postala još veća kada su shvatili da će dobiti više od jedne prinove. Oboje, kako su svojevremeno ispričali lokalnim medijima, imaju genetske predispozicije da budu roditelji blizanaca jer imaju porodičnu istoriju koja beleži više takvih primera, pa su se potpuno prirodno pripremali za dolazak dve bebe.

Printscreen/Youtube/Jesus Daily

Aleksandri su prvo rekli da očekuje jedno dete, a zatim i blizance 

Prema prvoj dijagnozi koja je data budućoj mami, nagoveštavao se dolazak blizanaca, što je oduševilo mlađani par. Međutim, lekari su ubrzo pozvali Aleksandru na novo snimanje i utvrdili da ona ne nosi blizance, već trojke.

Porodica Kinova imala je pomešane reakcije zbog te vesti, ali su se ubrzo navikli na novu informaciju i proslavili i nju. Ipak, ono čemu se nisu nadali jeste da se broj sa svakim novim ultrazvučnim pregledom nije zaustavljao, te je tako na narednom skeniranju utvrđeno da mlada mama očekuje još jednu, četvrtu bebu.

I taman kada su mislili da je broj dece koji će se pridružiti porodici konačan, sve je zaprepastila nova vest lekara - Aleksandra nosi petorke. 

- To su lekari utvrdili novim serijama skeniranja i višestrukim medicinskim mišljenjima. Nije im bilo lako - pisali su češki mediji o nesvakidašnjem medicinskom fenomenu.  

Printscreen/Youtube/Jesus Daily

Porođaj je prošao bez ikakvih komplikacija ali uz pomoć većeg tima stručnog osoblja

Iako je već nekoliko puta uzastopce doživela iznenađenja  Aleksandra je uvek iznova bila oduševljena saznanjem da će ona i njen suprug biti bogatiji za više novih članova porodice. Na kraju je, kada je već bila u poodmakloj trudnoći, konačno ustanovljeno da će na svet odjednom doneti pet beba i da su u pitanju 4 dečaka i devojčica.

Bebe su odrasle bez ikakvih zdravstvenih problema uprkos komplikovanom carskom rezu kom je Aleksandra morala da bude podvrgnuta. Mališani danas izgledaju zdravo i srećno, a ono što je posebno lepo jeste da oni imaju i starijeg brata, pa ih je tako ukupno šestoro. 

Printscreen/Facebook/Nguyễn Thị Dung

Sada su braća i sestra veliki i prava su atrakcija gde god se pojave

Aleksandra i Antonin su devojčici dali ime Tereza, a dečacima Danijel, Majkl, Aleks i Martin.

Inače, interesantno je da srećnom događaju, kada su deca došla na svet, nije mogao da prisustvuje njihov otac iako je isprva tako planirano. On je, naime, bio zaglavljen u vozu koji je kasnio do bolnice u trenutku kada se njegova supruga porađala, što ga je veoma pogodilo. Kasnije je priznao da je to podneo veoma emotvno jer je imao ogromnu želju da "prisustvuje jednom od najznačajnijih događaja u životu".

BONUS VIDEO:

Komentari (0)