Roditeljstvo

NINA RADULOVIĆ TOTALNO SLOMLJENA: Osmeh sa lica zamenila tuga - ostala je bez najvećeg oslonca kog je imala u muškarcu!

Voditeljka jedva našla reči utehe.

21.09.2024 21:50

NINA RADULOVIĆ TOTALNO SLOMLJENA: Osmeh sa lica zamenila tuga - ostala je bez najvećeg oslonca kog je imala u muškarcu!
Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Voditeljka Nina Radulović prolazi kroz izuzetno težak period nakon što je pre mesec dana izgubila oca. Ova bolna vest ne prestaje da je tišti, a svoje emocije otvoreno je podelila sa pratiocima na Instagramu, gde je objavila zajedničku fotografiju sa njim.

- Danas je tačno mesec dana otkako te nema. Mnogo je teško, surovo, užasno. Nadam se da si na boljem mestu - napisala je Nina u emotivnoj objavi, ne krijući koliko joj otac nedostaje.

instagram-nina_radulovic_official

Nina Radulović sa ocem

Voditeljka je pre mesec dana podelila tužnu vest o očevoj smrti. Uz fotografiju svog oca, poznatog stomatologa, oprostila se rečima koje su duboko dirnule njene fanove.

- Naš dobri tatica, Dugi, Deda Bada, zauvek nas je napustio posle duge i teške bolesti, danas, na veliki praznik. Bio je najbolji otac, deka, suprug, brat, prijatelj, stomatolog - napisla je na slomljena gubitkom.

Nina je oca opisala kao čoveka koji je bio "pošten do srži, uvek nasmejan, staložen, duhovit i koji je voleo život do poslednjeg dana."

U zaključku je dodala: "Nedostajaće nam zauvek", praćeno emotikonima suza, čime je jasno izrazila neizmernu tugu koja je prati od trenutka očeve smrti.

instagram-nina_radulovic_official

Otac Nine Radulović

Voditeljka poznata po svojoj profesionalnosti i vedrom duhu, sada prolazi kroz jedno od najtežih životnih iskušenja, ali njena iskrena objava svedoči o snažnoj emotivnoj povezanosti sa ocem, čije će prisustvo zauvek nedostajati njoj i njenoj porodici.

Podsećamo, Nina je voditeljka emisije "Srcem kroz Srbiju", a jedna je od najzgodnijih i najlepših dama sa domaće javne scene. Ona je takođe jedna od glavnih "krivaca" što je emisija u kojoj se prikazuju lepote Srbije toliko gledana. Mnogi njeni pratioci su se složili da je upravo Radulovićeva jedna od najvećih lepota naše zemlje. Da to nije nimalo slučajno, voditeljka potvrđuje svojim čestim objavama na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)