Roditeljstvo

NAJZAD OTKRIVENO ZAŠTO SE DECA PRETVARAJU DA SPAVAJU U KOLIMA: Jedan trik ih sve do jednog odao! (VIDEO)

Mališani su bili uvereni da su nasamarili roditelje.

06.04.2024 11:45

NAJZAD OTKRIVENO ZAŠTO SE DECA PRETVARAJU DA SPAVAJU U KOLIMA: Jedan trik ih sve do jednog odao! (VIDEO)
Instagram-fitnesymomsofficial

Svako ko čvrsto zaspi ne bi trebalo da reaguje na spoljašnje stimulanse, pa ni na onaj ako bi mu neko podigao ruku - ona bi odmah pala nazad. Slično bi bilo i ukoliko bi mu podigli nogu ili glavu; odmah bi pala na isto mesto ili bi se osoba probudila. Iz nepoznatog razloga deca se često pretvaraju da spavaju.

Moguće je da mališani samo dremaju, pokušavajući da utonu u san. Ili,. recimo, žele da ih tata ili mama prenesu iz automobila do kuće. Pojedini čak samo žele da skrenu pažnju na sebe. Nedavni snimak koji je osvanuo na društvenim mrežama upravo iz tog razloga izazvao je veliku gledanost i salve smeha.

Naime, svi mališani sa snimka su se pretvarali da spavaju. Mame ili tate bi čak naglas pričali da ukoliko podignu ruku detetu koje veoma čvrsto spava, ukoliko je duboko u snu, ruka će ostati u takvom podignutom položaju.

Deca su po svoj prilici bila budna, pa su sva koja su čula tu priču zadržala ruku visoko. Roditelji bi odmah shvatili da se njihovi mališani samo pretvaraju da spavaju, a zapravo ne spavaju uopšte, ali bi se ponašali kao da su ubeđeni da je njihovo dete u čvrstom snu, krijući osmeh.

- Zašto se deca pretvaraju da spavaju - stoji u opisu snimka.

 

 

Video je dobio milion sviđanja na Instagramu, a reakcije su se smenjivale.

- Razlog zbog čega ovo rade je veoma jednostavan: žele da ih nosimo. Roditelji počnu da požuruju decu iz automobila, kao "Vreme je za kupanje sad kad smo kod kuće, požurite moram da spremim večeru.“ 

- Lažno spavaju da bi ih pokupio kao bebu. To je kao mala podmukla regresija.

- Oni samo žele trenutak nežnosti. Priredite im sve nežne trenutke koje možete dok ih još žele i onda će i dalje dolaziti na zagrljaje i kad porastu.

- Moj sin ima skoro 12 godina, a i dalje ovo radi. Cenite ove nežnosti sa njima, tako brzo porastu.

- Zar se ljudi ne sećaju da su ovo radili kao deca? Pravimo se da spavamo ili da smo u polusnu da bi nas roditelji uneli unutra - komentarisali su oni koji su pogledali ovaj urnebesni klip.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)