Roditeljstvo

RODITELJI ZAŽALILI ŠTO SU IH NA TRENUTAK OSTAVILI SAME: Urnebesni snimci dece koja se šminkaju ulepšaće vam dan (VIDEO)

Roditelji su rekli da se sve ovo dešava kada je soba isuviše "tiha".

16.02.2024 15:20

RODITELJI ZAŽALILI ŠTO SU IH NA TRENUTAK OSTAVILI SAME: Urnebesni snimci dece koja se šminkaju ulepšaće vam dan (VIDEO)
tiktok - funny_babies__0.2

Zadržati dečiju pažnju ili umiriti dete onda kada je nemirno, može biti veliki izazov za roditelje. Iako mnogi od njih na razne načine pokušavaju da ih smire i odvuku im pažnju, radoznala deca ne miruju i često pronađu neku okupaciju, od čega i često naprave veliku štetu.

Shutterstock

Dok su deca na "oku" roditelja sve je u redu

Internetom kruži urnebesan snimak neverovatnih dečijih "vragolija" koje su nastale u odsustvu njihovih roditelja. I dok neke devojčice pokušavaju da se našminkaju onim što su pronašle u neseseru svojih mama, druga deca su pokušala da naprave frizuru, na lice su mazala kreme i slično.

Urnebesni i smešni snimci prikazuju klince koji su iskoristili šminku, bezopasne boje i slično da ofarbaju svoje lice u trenucima dosade i radoznalosti, što je na kraju ispalo komično. Iako su pred roditeljima bili potpuno neprepoznatljivi zbog eksperimentisanja, mnoge mame i tate su to ovekovečile. Videvši svoje mališane u potpuno neočekivanim izdanjima, roditelji su, iako zatečeni, odlučili da naprave snimke u znak sećanja na nestašluke koje su im mališani priredili.

Zbirni video-snimak dečjih nestašluka sa bojama i šminkom sakupio je više od pola miliona sviđanja, a mnogi roditelji su rekli kako vrlo dobro znaju ove situacije i da se plaše kada su dečije sobe tihe, upravo zbog ovakvih scena.

 

 

- Bože, nemoj nikad ovako da me testiraš!

- Ovo se dešava kada je soba tiha.

- Deca sve uče od onoga što vide.

- Ne mogu da prestanem da se smejem.

- Škola kozmetike - bili su neki od komentara.

Mnogi su se složili da koliko god svi krivili decu i pripisivali to njihovoj nemirnoj prirodi, činjenica je da oni sve "kupe" od najbližih i da rade ono što vide.

Iako su se mnogi složili kako treba pustiti decu da uživaju i da budu kreativna, treba ipak biti obazriv, jer se mogu desiti neke nepredviđene situacije koje mogu dovesti u pitanje dečiju sigurnost.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)