Roditeljstvo

IMA LI SLAĐE OD OVOGA: Devojčica koja vodi konja i šeta sa ocem će vam rastopiti srce (VIDEO)

Iako su deca po prirodi plašljiva, posebno kada su u društvu odraslih nepoznatih osoba, kada su u pitanju životinje oni pokazuju potpuno drugu stranu

05.12.2023 13:01

IMA LI SLAĐE OD OVOGA: Devojčica koja vodi konja i šeta sa ocem će vam rastopiti srce (VIDEO)
Printscreen/TikTok/funbabies.of

Oni koji su imali prilike da odrastaju na selu ili barem da raspuste provode tamo, znaju da su to neke od najlepših uspomena za ceo život. Obilazak štale, domaćih životinja, igra sa pilićima po dvorištu i odlazak na njivu gde stariji rade, za svako dete je bilo omiljena aktivnost. To mu je nekada bilo više od igre jer je pored životinja imao i prjatelje. 

Iako su deca po prirodi plašljiva, posebno kada su u društvu odraslih nepoznatih osoba, kada su u pitanju životinje oni pokazuju potpuno drugu stranu. Potpuno neustrašivo i hrabro mogu prići bilo kojoj domaćoj životinji jer dečija naivnost ne zna za opasnosti.

Printscreen/TikTok/funbabies.of

Devojčica koja je šetala konja je oduševila korisnike mreže, a stari snimak je ponovo postao aktuelan

To je dokazala i jedna devojčica koja je postala pravi hit na društvenim mrežama. U snimku koji je sakupio 1,4 miliona sviđanja jedan otac je podelio trenutak sa svojom dvogodišnjom ćerkicom koja se druži sa konjem na snegu i koja mu je izmamila osmeh dok ga je vodila za uzde. U simpatičnom razgovoru gde je otac pita kako se konj zove i da li joj je lepo u njegovom društvu, odvažna i samouverena devojčica odgovara na sva njegova pitanja i prati uputstva oca koji joj objašnjava kako da se ponaša sa svojim ljubimcem. 

Dok ga pažljivo drži za uzde, ona korača ispred svog konja kojem su dali ime Cimet (pretpostavlja se zbog boje dlake) poput odraslog čoveka, potpuno neustrašivo i sigurno zbog čega je njen otac ponosan i stalno hrani njenu radoznalost pitanjima.

- Da li je to tvoj konj? Hoćeš li ga povesti kući- čuje se kako je zapitkuje, dok ona odgovara potvrdno sve sa velikim uzbuđenjem.

Pošto se u jednom trenutku povodac zapetljao za njenu nogu, devojčica se potpuno smireno sagla da ga dohvati i otpetlja, a otac joj je objasnio kako da to učini. I dok bi neka deca odustala i plakala u ovoj i sličnoj situaciji, mala ljubiteljka konja je pokazala da je na visini zadatka i da može ravnopravno kao odrasli da rukuje uzdama.

Stari video je ponovo viralan nakon dužeg vremena, a Cimeta i malene Eme su se svi prisetili, te se zapitali gde su oni sada.

 

- Cimet je veoma koopeartivan.

- Njene male noge se tako brzo kreću da vode konja.

- Cimet će štititi Emu po svaku cenu.

- Mislila sam da će Cimet da pokupi uzde za njom.

- Ema uči i živi svoj najbolji život.- bili su neki od komentara.

Mnogi su se složili da su ovo predivne uspomene koj otac stvara sa svojom ćerkom i da to nema cenu. Drugi su komentarisali kako on uči dete pravim vrednostim i smislu života od malih nogu i da je usmerava na zdrav način života. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)