Roditeljstvo

OTVORILA JE VRATA ĆERKINE SOBE I NAIŠLA NA UŽAS: Nije ni slutila kakvu će scenu zateći (VIDEO)

Odlučila je da stvar preuzme u svoje ruke.

01.07.2023 11:00

OTVORILA JE VRATA ĆERKINE SOBE I NAIŠLA NA UŽAS: Nije ni slutila kakvu će scenu zateći (VIDEO)
Printscreen/TikTok/snowenne_cleans

Uređena dečija soba je san svake majke, a većina će vam reći kako bi bila najsrećnija da deca za sobom pospremaju te da nema ni mesta za pravljenje bilo kakvog nereda. Ipak, deca "kao deca", ali i tinejdžeri ponekad sebi daju "oduška" pa se na svom terenu potpuno opuste. Iako znaju da nisu u tome sprečena i da im roditeji na kraju neće uputiti oštre pridike, sem da budu "malo uredniji" i pedantniji, dopuštaju sebi da čak i uživaju u tom haosu, radeći već aktivnost koju rade.

Printscreen/TikTok/snowenne_cleans

Neuredne sobe su često prizor koji majke viđaju svakodnevno

Kada su mala deca u pitanju, roditelji znaju da njih čeka pospremanje sobe nakon celodnevne dečije igre. Ipak, neretko se nažalost dešava da su u pitanju tinejdžeri pa i starija deca koja za sobom ostavljaju veliki nered i zbog toga ne haju mnogo.

Pogled na razbacanu odeću, knjige, pribor za školu po tepihu, roditeljima zna da stvori pravu noćnu moru, a naročito majkama koje po ceo dan rade u kući i vrlo često zatiču opet haos po dečijim sobama. Jedna majka je pokazala kako izgleda neuredna soba njene ćerke, nakon što je zavirila u nju. Pošto je ona otišla na školsko putovanje, majka je bila primorana da se uhvati posla i da se reši nečistoće i razbacanih stvari.

 

@snowenne_cleans So…its that time again. Time to clean my daughters messy room #cleantok #daughtersroom #messyroomcheck #daughtersmessyroom #whysomessy @Snowenne | Cleaning Motivator @Snowenne | Cleaning Motivator ♬ Seven Nation Army - 苏七岁

 

Ona je po tepihu naišla na razbacane sitne predmete koje je bukvalno jedan po jedan sakupljala. Odeća je bila svuda po krevetu i stolicama, a tepih je bio zaprljan i išaran raznim bojama. Pošto roditelji planiraju da preurede detaljnije sobu svoje ćerke, sa novim tepihom i nameštajem, majka je pokazala da je ona za sada odlučila da prefarba njen nameštaj i dubinski očisti tepih, kako bi adaptirala sobu koja je izgledala poput deponije

Korisnici TikTok mreže bili su šokirani ovom scenom te su uputili kritike na račun njene ćerke.

- Nauči je da očisti svoju sobu -

- Moja majka bi me izbacila van kuće ako sobu ne bih održavala čistom -

- Ne, ne nee....ovo se nikada nije dogodilo u mojoj kući dok sam bila dete. "pospremi svoju sobu ili ne ideš nikuda" -

- Nije trebalo da ode na putovanje dok nije očistila sobu - poručili su majci TikTokeri.

@snowenne_cleans Part 2 of cleaning my daughters messy room 🤷‍♀️ the results #cleantok #daughtersroom #messyroomcheck #daughtersmessyroom #part2 #snowennecleans @Snowenne | Cleaning Motivator @Snowenne | Cleaning Motivator ♬ Comedy Music - Nissa

Mnogi su prozivali majku i ćerku, rekavši da takav nered ne treba sebi da dozvole. Iako je među komentarima bilo sličnih, majka je rekla kako je njen sin pedantan ali da ćerka voli nered. Druge majke su se takođe požalile kako za decom stalno čiste, pa čak i kada ih je više ali da im je to zadovoljstvo.

Majka je napokon pokazala rezultate svog rada. Ona je za kratko vreme uspela da pospremi sav nered, dubinski očisti tepih i prefarba nameštaj odnosno ormarić svoje ćerke, a soba sada izgleda pristojno i lepo. Mnogi su se u komentarima pitali koliko godina ima njena ćerka, međutim, majka na to nije odgovorila.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)