Roditeljstvo

BEBA JE VRIŠTALA IZ SVEGA GLASA, a onda su roditelji uradili nešto zbog čega su svi zanemeli! Smirila se u sekundi i odmah uspavala, NEVERICA! (VIDEO)

Nisu ni znali da rešenje nije tako komplikovano, samo treba istražiti.

15.06.2023 10:01

BEBA JE VRIŠTALA IZ SVEGA GLASA, a onda su roditelji uradili nešto zbog čega su svi zanemeli! Smirila se u sekundi i odmah uspavala, NEVERICA! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/libertyydizneyy

Ako ste od onih roditelja koji dočekaju sitne sate uspavljujući dete i ukoliko ste otpevali sve moguće pesmice ne bi li vaše voljeno biće utonulo u san, onda odlično znate koliko velika frustracija može da bude kada taman pomislite da beba spava, a onda opet iznova začujete njen plač. Nervozne mame i tate samo mogu dodatno da uznemire bebu, što ceo proces usložnjava jer se vrte ukrug. 

Zato je važno, ukoliko je to moguće, što duže ostati smiren

Pixabay

Uspavljivanje bebe često je mnogim roditeljima veliki izazov

Ne postoje univerzalni načini pomoću kojih će se beba garantovano odmah uspavati ili smiriti dok plače, jer je svako dete za sebe i njihove prirode su različite. Dok su neke majke pokazivale kako tapšući bebe po leđima i prislanjajući ih na grudi uspeju da ih odmah umire, jedan par je otkrio da oni to čine na drugačiji i pomalo neobičan način. Naime, dok je otac pokušavao da smiri bebu koja je bila uplakana i nije prestajala da plače, mama je pošla ka telefonu ne bi li pustila pesmu za koju se ispostavilo da smiruje njenu ćerku.

Dok ju je tata držao u naručju i iščekivao početak pesme, mama je napokon kliknula i počelo je. Kako je krenula da ide poznata numeta "Hotelska soba" popularnog američkog pevača Pitbula, koja je često na listi pesama za diskoteku, devojčica je momentalno prestala da plače. Pogledala je upitno ka majci, u jednom trenutku na kratko uhvatila ritam, a onda oborila glavu na očevo rame i zaspala. Tata je za to vreme iskoristio nekoliko sekundi da pođuska od sreće, dok je beba očigledno uživala.

@libertyydizneyy The amount of times i play this song a day is actually absurd…. someone tell Pitbull i need to hire him as a full time sitter🤣 #pitbull #funnybabyvideos #hotelroomservice #mr305 ♬ original sound - lib🤎

Snimak je na mreži sakupio 3,1 milion sviđanja, a ljudi su se složili da ništa lepše nisu videli u skorije vreme, niti se "tako slatko nasmejali".

- Pitbul bi trebalo da vam da besplatne karte za svoju turneju - 

- Kako ste ovo, ljudi, otkrili? - 

- Ovo je nešto najslađe što sam ikad videla -

- Ona je tu da se zabavi -

- Zaustavila se u tome što radi baš kao što pesma kaže - komentarisali su korisnici mreže.

Mnogi su se šalili kako je devojčica prepoznala dobru zabavu i da se samo šali sa svojim roditeljima. Drugi su se setili kako su oni kao deca imali omiljenu pesmu bez koje nije moglo ništa "da počne, ni da se zaustavi". 

Neki od Tiktokera su se našalili da će devojčica kada poraste biti prava "party devojka" i da bez nje zabava neće moći da počne. Mnogima je smešak oca bio posebno simpatičan i većina se složila kako ovaj par sjajno funkcioniše i da tata priskače u pomoć tamo gde treba. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)