Roditeljstvo

DEVOJČICA JE IZVELA KOREOGRAFIJU ZBOG KOJE JE "RAZAPETA" NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Svi su primetili jedan detalj, ali ona ima samo 8 godina! (VIDEO/FOTO)

Devojčica je briljirala u plesu, svi su je gledali bez daha, a onda su usledili komentari koji je nisu nimalo štedeli, evo i zašto.

22.03.2023 17:01

DEVOJČICA JE IZVELA KOREOGRAFIJU ZBOG KOJE JE "RAZAPETA" NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Svi su primetili jedan detalj, ali ona ima samo 8 godina! (VIDEO/FOTO)
Instagram-susylucenti_dance

Nadarena deca su retka, ali kada imaju talenta onda je to talenat u pravom smislu te reči. Pod talentima se uglavnom misli na pevanje ili sviranje nekog instrumenta, ali talenti kojima deca raspolažu su brojni. Jedna devojčica stekla je veliku popularnost na mnogim društvenim mrežama, pa je tako na Instagramu njen snimak pogledan više miliona puta, dok je dobio 1,7 miliona sviđanja i to za svega 3 nedelje. Na njemu vidimo devojčicu od svega 8 godina koju odlikuje neverovatno plesno umeće.

Ona pleše uz numeru Dženifer Lopez, solo bez partnera, a i da vam je totalno utišan telefon, po pokretima ove devojčice biste odmah pretpostavili da je u pitanju koreografija prepoznatljive Latino-dive. Mnogi znaju da je Dženifer Lopez zapravo u početku bila plesačica, a popularnost je stekla kao deo plesne grupe Dženet Džekson, da bi potom prevazišla Dženet u pogledu mnogo toga. Svi se slažu da JLo ima veoma karakteristične plesne pokrete, a ni ona sama ne krije da je zahvaljujući plesu održala telo u zavidnoj formi i tokom šeste decenije.

Devojčica na snimku ne samo da ima specifične plesne pokrete već je odlikuje i energija koju ima retko koja plesačica. Po gestikulaciji retko ko bi pretpostavio da je reč o detetu, već bi takav način plesa bio pre pripisivan mnogo ozbiljnijim godinama. Posebno je teško imati u vidu da devojčica pleše sasvim samostalno, bez partnera, a podjednako drži pažnju. Fascionantan je i podatak da snimak ima blizu 25.000 komentara, pa izgleda da imamo naslednicu Dženifer Lopez u pravom smislu reči. 

Po svemu sudeći u pitanju je plesno takmičenje pošto devojčica na sebi iima jednodelni crni kombinezon dugih rukova po kome je srebrni štras, a koji je otvoren u predelu leđa. Iako je tipično da kandidatkinje imaju strogo zalizanu kosu, ova devojčica ima kosu sklonjenu sa lica šnalicama, a ostatak joj opušteno pada skroz do struka. Često mame devojčica koje učestvuju na plesnim takmičenjima umeju da preteruju kada je u pitanju garderoba, frizura ili šminka njihove ćerke, što ovde srećom nije bio slučaj. Devojčica takođe zbog potrebe same plesne tačke ima plesne sandale propisanih potpetica, ali je zato šminka prilično svedena. Po završetku plesa na licu devojčice blista osmeh kao znak da je sve obavila kako je i trebalo. Međutim, u odeljku za komentare otpočela je prava debata u pogledu toga da li je ples koji je izvela mlada plesačica preterano nabijen se*sualnom energijom.

- Ona je neverovatna! Međutim, da li još nekome smeta što vidi dete kako pleše tako senzualno? Po mom mišljenju ovakav ples je protkan veoma se*sualno naglašenim pokretima -

- I ja sam šokirana što vidim pokrete tela žene u godinama i lice devojčice -

- I ja smatram da ovako malo dete ne bi trebalo ovako se*sualno da se kreće -

- U ovom slučaju devojčica je prikazana kao sasvim oformljena žena koja je jasno se*sualno orijentisana -

- Izvinjavam se na ovom mišljenju, ali smatram da bi ova vrsta plesa trebala da bude prilagođena starosnoj dobi deteta. Ne znam kako istruktor plesa nije uvideo da je u ovom slučaju preterao sa ovom devojčicom -

- Mala je odradila odličan posao, ali pokreti su preterani po mom mišljenju za njen urast kao i cela koreografija -

- Svi ste prestravljani zbog preteranog "se*sualizovanja pokreta" ove devojčice. Međutim, ovo dete ne vidi svoje pokrete tako. Problem nastaje jedino da li neko od odraslih posmatra sa se*sualnog aspekta ovu devojčicu. Ona sama nema od čega da se stidi, deca nisu se*sualna bića - glasile su samo neke od mnogobrojnih reakcija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Svaka cast

23.03.2023 00:56

Svi smo prilagodjavani nekom ogranicenom mediokritetu koji nije mogao da dosegne ove kvalitete ni u kom dobu. Mozda bi malo trebalo o tome da se pise, umesto sto je svakom ostvarenom potencijalu ukradeno detinjstvo, nije izlazio, drogirao se, propadao, raskucio sve sto je mogao. Meni je ovo FANTASTICNO!!!

Perica

23.03.2023 08:15

Ne KE***TE svi lažni moralisti......

Beograđanka

23.03.2023 08:48

Od ove male će jednog dana očigledno biti odlična plesačica, ali verovatno i veoma dobra glumica. Premala je da bi razumela "seksualnu tenziju" i mislim da je naprosto samo slušala instruktore i ponašala se onako kako su od nje tražili (otresito, odlučno), pri čemu su to i osećanja blisko vezana za osećaj postignuća, kada znaš da nešto radiš uspešno, dobro, možda bolje od svih ostalih. Nažalost, deci u urbanim sredinama više ne čitaju bajke za laku noć u pola devet naveče, kao što sam ja svojoj pre tridesetak godina. Ovo je stvarnost našeg sveta. Deca imaju neke druge uzore i vaspitavaju se u skladu sa drugačijim sistemom vrednosti. Koliko je to dobro ili nije, tek će se videti..