Roditeljstvo

SVAKI PUT KADA SAM BILA NA ULTRAZVUKU GOVORILI SU MI: To dete će zaista da ima mnogo kose, a onda sam je rodila... (VIDEO)

Jedna mama iz Meksika podelila je sa TikTok zajednicom nesvakidašnje iskustvo, a evo kako u stvari njeno novorođenče izgleda.

18.03.2023 11:01

SVAKI PUT KADA SAM BILA NA ULTRAZVUKU GOVORILI SU MI: To dete će zaista da ima mnogo kose, a onda sam je rodila... (VIDEO)
Printscreen/TikTok/iamnancess

Mnoge bebe uglavnom liče jedna na drugu prilikom rođenja i ono što mame u najvećem broju slučajeva očekuju jeste da one neće u startu imati negu pregustu kosu, osim ukoliko genetika nije takva da je jednostavno predodređeno.

Tako se kod većine novorođenčadi uglavnom nađe tek po koja dlaka koja pokriva nežnu glavu bebe i ništa više. Međutim, jedna mama iz Meksika, po imeni Nensi, zaprepastila se kada joj je prilikom ultrazvučnog pregleda više puta rečeno da će njena beba imati mnogo kose. Naime, doktorka je još tada videla da će beba biti neobična i da će se definitivno razlikovati od drugih mališana, ali majci nije bilo sasvim jasno u kojoj će to meri biti tako. 

U snimku u kom je ona prikazala fotografije svoje ćerke, a koji počinje slikom ultrazvuka i doktorkinim komentarom, vidi se devojčica zaista nesvakidašnjih vlasi. Fotografije prikazuju njeno odrastanje od svega nekoliko meseci do godinu dana, kada dete ima toliko gustu crnu kosu da izgleda poput lutke ili kao da na sebi ima periku.

Printscreen/TikTok/iamnancess

Mama je pokazla u sniimku kako je devojčica izgledala sa kosom sa svega nekoliko meseci 

Sa upitnim i radoznalim pogledom i kosicom vezanom u repić ili u kikice ona pozira i uživa u popularnosti koju dobija. Kosa joj potpuno prekriva glavu i toliko je gusta da malo lice dolazi u drugi plan.

Snimak preslatke meksičke bebe obišao je TikTok i pokupio 2,4 milion sviđanja, a malo je reći da su korisnici mreže bili oduševljeni "čudom" od deteta.

@iamnancess Every time I went to an ultrasound appt the tech would always tell me, “I can see she’s going to have so much hair.” And she was born with crazy hair 🤣🥰 #popular #babyhair #babytok #trending #fyp #parati #happyfirstbirthday #felizcumpleaños #uno #one ♬ Popular - From "Wicked" Original Broadway Cast Recording/2003 - Kristin Chenoweth

- O moj Bože... njena kosa! Ona će biti popularna! -

- Savršen karakter za Diznija. Dizni, dođi i pronađi ovu bebu odmah! - 

- Nikada mi nisu rekli koliko će kose imati moja beba na ultrazvuku, bila sam šokirana -

- Molim te nemoj nikad da je šišaš! -

- Kakva preslatka beba - komentrisali su korisnici mreže.

Mnogi Tiktokeri su prepoznali svoju decu u toj preslatkoj kosmatoj curici, a neki i sebe kad su bili mali. Jedna Tiktokerka je rekla da je imala sa detetom slično iskustvo i da je mislila da je beba imala deformitet videvši mnogo kose.

Nensi je u snimcima pokazala kako i njena starija ćerka izgleda slično, budući da takođe ima gustu, crnu kosu, ali beba je ipak prevazišla i stariju sestru.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)