Ispovesti

POZNATU PEVAČICU PRETUKAO DEČKO! Javno pokazala otvorene rane, njegova sramna odbrana stala u jednu rečenicu (FOTO)

Iako ima 21 godinu bila je u domu zbog problematičnog ponašanja.

08.07.2024 19:00

POZNATU PEVAČICU PRETUKAO DEČKO! Javno pokazala otvorene rane, njegova sramna odbrana stala u jednu rečenicu (FOTO)
Instagram.com/bhadbhadie

Reperka i zvezda Onli fansa Danijel Bregoli poznatija kao Bed Bhabie optužila je oca svog deteta, Le Vaughna, za zlostavljanje u porodici pošto je podelila niz dirljivih postova na društvenim mrežama. Detaljno je opisala nasilje kojem ju je, kako tvrdi, izložio i šokantne povrede za koje kaže da ih je zadobila. 

Na snimku, koji je snimljen ispred kuće u ranim satima 30. juna, a koji je ona objavila, vidi se kako je na zemlju baca muškarac kojeg je identifikovala kao Le Vaughn.

Instagram.com/bhadbhadie

Reperka pokazala rane

Dodatne objave u Instagram Storiju otkrile su dve fotografije Danijelinih povreda, koje pokazuju skoro natečeno zatvoreno oka i duboke ogrebotine na njenoj koži. Danijela se direktno osvrnula na navode o porodičnom zlostavljanju putem svojih Instagram priča, otkrivajući da je podelila snimke i slike kako bi mu pokazala šta nije u redu i kako bi ga naterala da preuzme odgovornost za svoje postupke.

Instagram.com/bhadbhadie

Devojka koja je doživela nasilje

Reper je na Instagramu podelio i dirljiv citat:

- Nekada sam mnogo tolerisao jer nisam želeo da izgubim ljude, ali sada shvatam da ti ljudi nisu moji ljudi.

Nakon što je krajem prošle godine u decembru objavila da čeka prvo dete, ona je za People otkrila kako je prvi put saznala da je trudna, otkrivši i ime devojčice.

- Ime zapravo nema nikakvo specifično značenje. Samo je njegova mama odabrala srednje ime, a ja sam imala listu od pet imena koja mi se sviđaju i Kali je bila jedno od njih. Mislila sam da nam je ljubav divna - rekla je dok je podelila dirljivu fotografiju sa ćerkom na Instagramu. 

Instagram.com/bhadbhadie

Obraćanje devojke na mrežama

Ona je otkrila da je trudna u julu prošle godine samo dan nakon što joj je izostala mesečnica i postala sumnjičava zbog povećanog apetita. Danijela je rekla da je test bio pozitivan i da je odmah otišla da kaže svom dečku iako je "još spavao" jer je bila "previše nestrpljiva da mu kaže".

- Verovatno sam to mogla da uradim na sladak način, ali sam ga samo probudila i rekla: "Vidi, vidi, vidi!“

BONUS VIDEO:

Komentari (0)