Ispovesti

TOKOM NAŠE VEZE SPAVALA JE SA BROJNIM MUŠKARCIMA, A MENE ODBIJA: Nakon 5 godina usledio je obrt kakvom se nije nadao

Obostrano gojenje i sklonost ka alkoholu dodatno je pogoršalo stvari.

29.04.2024 21:30

TOKOM NAŠE VEZE SPAVALA JE SA BROJNIM MUŠKARCIMA, A MENE ODBIJA: Nakon 5 godina usledio je obrt kakvom se nije nadao
shutterstock.com

Otvorena veza je nešto u čemu ne uživaju svi, pogotovo ne podjednakom merom. Takođe, ukoliko počnete da se viđate sa drugima, uvek postoji mogućnost da se jedna strana zaljubi. Jedan muškarac oduvek je uživao u prednostima koje nudi "otvorena veza", pa je posle nekoliko godina to predložio i svojoj devojci.

- Imam 35 godina, moja devojka 34 godine i zajedno smo više od pet godina. Pre otprilike dve i po godine odlučili smo da “otvorimo” našu vezu. Ranije sam imao par takvih veza i preferiram ih u odnosu na monogamiju, tako da sam bio oduševljen kada je i moja devojka pristala na to. U prvih godinu dana, spavala je s mnogo drugih muškaraca i uživala je pričajući mi o tome. Ja bih takođe delio svoje avanture s njom. Međutim, u poslednjih godinu dana, gotovo da i nismo imali se*s, a kada ga i imamo, ona leži tu bez ikakvog interesa. Poslednje čemu sam se nadao je da će prestati da bude intimna sa mnom. Mogu samo da nagađam razloge, jer ona ne želi da razgovara na tu temu - započinje priču ovaj muškarac na internet forumu, a o tome je pisao i The Sun.

Shutterstock

U početku su se zabavljali pričama o odnosima sa drugima

Dalje navodi da su se i on i devojka ugojili, delom zbog previše konzumiranja alkohola, dok je on prestao da trenira zbog povrede kolena koju je dobio trčeći. 

- Trudim se da ponovo postanem fit i zdrav, ali zabrinut sam jer moja devojka i dalje dosta pije. Brinem da sada ima problem. Kada god pokušam da razgovaram sa njom, ona me odbija. Pitam se da li su moj višak kilograma i njeno pijanstvo ubili njenu se*sualnu želju. Fizička intimnost je bila veoma važna za nas ranije. Počeo sam da se viđam sa prijateljicom. Sada oboje razvijamo osećanja i lako bismo mogli započeti vezu. Međutim, oduvek sam mislio da je devojka sa kojom sam i dalje, ona prava. Šta mogu da uradim da vratim našu vezu na pravi put? - zapitao je on.

shutterstock.com

Onda je ona počela da ga izbegava u krevetu

Terapeutkinja sa interneta je odmah dala svoje mišljenje.

- Ne dozvolite devojci da vas odbije za razgovor. Morate saznati uzrok njenog nedostatka se*sualne želje. Objasnite joj da vam nedostaje ta povezanost i da ste zabrinuti za nju. Iako je otvorena veza ranije funkcionisala za vas, bilo bi mudro da je stavite na čekanje, barem dok ne rešite osnovne probleme između vas dvoje. Ako je devojka dobila višak kilograma, verovatno se oseća nesigurno zbog toga. Takođe, iako se široko veruje da alkohol povećava se*sualnu želju, uzbuđenje i zadovoljstvo, istina je da zapravo smanjuje fiziološko uzbuđenje. Da biste spasli vezu, oboje morate ozbiljno tome da se posvetite.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)