Ispovesti

"MOJA VERENICA JE JEDINA ŽENA SA KOJOM SAM IKAD BIO, ALI ONDA SAM POKLEKAO": Drugari su ga izazvali da pre braka bude sa još nekim, a ono što je on uradio ostavilo je sve u šoku!

"Neke tajne je najbolje odneti sa sobom u grob, kako ne bi povredili druge."

30.03.2024 21:18

"MOJA VERENICA JE JEDINA ŽENA SA KOJOM SAM IKAD BIO, ALI ONDA SAM POKLEKAO": Drugari su ga izazvali da pre braka bude sa još nekim, a ono što je on uradio ostavilo je sve u šoku!
shutterstock.com

Kada je reč o iskustvu u vezi, jedan momak je na internet forumu priznao da je u početku bio nesiguran zbog toga što je bio nevin, a njegova partnerka iskusnija od njega. Međutim, to ga nije sprečilo da je zaprosi i pokaže joj svu ljubav koju oseća prema njoj.

- Prijatelji su me uvek zadirkivali, jer sam imao samo jednu partnerku. Imam 27 godina, moja buduća supruga ima 28 godina i zajedno smo već osam godina, otkako smo se upoznali na fakultetu. Bio sam nevin pre toga. Uvek sam bio stidljiv, a ona je bila moj prvi i jedini ozbiljan odnos. Imala je nekoliko momaka pre mene, pa je iskusnija. Stvarno je volim i znam da je ona žena sa kojom želim da provedem ostatak života. Zato sam je zaprosio prošlog leta. Ali često sam se pitao kako bi bilo spavati sa nekim drugim i brinuo sam se da sam propustio nešto. Razmišljao sam da kada uđem u brak više nikada neću biti ni sa kim drugim, pa sam počeo da razmišljam o potencijalnoj prevari - započinje priču ovaj muškarac, a o tome je pisao i San.

shutterstock.com

Verenica mu je jedina žena sa kojom je spavao

Drugari su ga uporno zadirkivali zbog nedostatka iskustva. Tokom momačke večeri jednog prijatelja u Amsterdamu, pošto su ga prijatelji izazvali, pristao je na nešto što nije bilo u skladu sa njegovom moralnim vrednostima, ali ipak je to uradio.

- Svi smo se napili i nekoliko nas je završilo u četvrti "Crvenih fenjera". Drugari su me izazvali da imam se*s sa prodavačicom ljubavi. Glupo, ali pristao sam, uglavnom da bih “sačuvao obraz”. Mrzeo sam svaki minut toga. Imao sam osećaj da koristim devojku i se*s je bio mehanički i neuzbudljiv. Posle toga, vratio sam se u svoju hotelsku sobu i bukvalno povratio. Od tada, preplavljen sam krivicom. Moja verenica zna da nešto nije u redu. Imam osećaj da bi trebalo da joj kažem, kako bih se oslobodio ove strašne krivice. Uvek smo bili potpuno iskreni jedno prema drugome i ne znam kako mogu da se oženim znajući da ću živeti u laži ostatak svog života. Ali brinem se da će me ostaviti ako joj kažem istinu - objasnio je on.

shutterstock.com

Imao odnos sa prodavačicom ljubavi

Korisnici internet foruma nisu delili njegovo mišljenje da bi trebalo da prizna verenici, a sve kako bi olakšao svoju dušu.

- Ukoliko verenici priznaš šta si uradio, to može tebi na trenutak dati mir, ali će nju duboko povrediti i gotovo sigurno uništiti vaš, inače srećan odnos.

- Pretpostavljajući da si imao “siguran” se*s, bolje je da ona to nikad ne sazna, a bilo bi dobro da se ipak proveriš u klinici za se*sualno zdravlje.

- Umesto da joj priznaš, nauči iz svoje greške, koju, kako zvuči, nikada nećeš ponoviti.

- Neke tajne je najbolje odneti sa sobom u grob, kako ne bi povredili druge - posavetovali su ga oni koji su pročitali njegovu ispovest.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)