Ispovesti

SA SESTROM SU ME RAZVOJILI NA ROĐENJU: Zbog greške u papirima, on je završio u bogatoj porodici, a njena sudbina će vas rasplakati

Dirljiva priča o ponovnom susretu žene i muškarca koji su u srodstvu, a nisu ni znali jedno za drugo.

23.03.2024 18:20

SA SESTROM SU ME RAZVOJILI NA ROĐENJU: Zbog greške u papirima, on je završio u bogatoj porodici, a njena sudbina će vas rasplakati
Shutterstock

Mladić (25) koji je pronašao svoju sestru nakon godina razdvojenosti, otkriva kako je njihov ponovni susret uticao na njihov život. Naime, on je odrastao u srećnim okolnostima, imao je privilegovan život pun ljubavi i podrške, dok je njegova sestra odrastala u teškom siromaštvu, nikada nije bila usvojena i suočavala se sa mnogim izazovima.

Muškarac je bio šokiran kada mu se nepoznata žena obratila tvrdeći da mu je sestra. Nakon upoznavanja i obavljanja DNK testova, otkrili su da zaista jesu u srodstvu, ali su odrasli odvojeno, on u hraniteljskoj porodici, dok je ona odrasla u domu, budući da nikada nije usvojena.

shutterstock.com

Nije mogao da veruje kada mu se javila žena koja tvrdi da mu je sestra

- Odrastao sam u privilegijama, išao u privatne škole, išao na raspust u inostranstvo i školarina mi je bila u potpunosti plaćena kada sam krenuo na fakultet. Bio sam voljen i nikad mi ništa nije nedostajalo. Trenutno imam dobro plaćen posao hemijskog inženjera, prelepu žena, dvoje dece i kuću koju su u potpunosti isplatili moji tast i tašta. Veoma sam zahvalan na svemu što imam i shvatam da bih vodio sasvim drugačiji život da sam nisam usvojen - napisao je ovaj muškarac.

shutterstock.com

Sestra ljuta na njega jer je imao mnogo bolji život

Ovo otkriće je duboko potreslo njegovu sestru, jer je shvatila da je njegov život bio znatno bolji od njenog.

- Obično hraniteljske porodice pokušavaju da zadrže braću i sestre na okupu, ali mi iz nekog razloga nismo registrovani kao brat i sestra, verovatno zato što imamo drugačije prezime. Moja sestra je bila veoma uznemirena zbog ovog otkrića, još više nakon što je saznala da sam živeo dobrim životom sa roditeljima koji se vole, a ona nikada nije ni usvojena - objasnio je on, a o tome je pisao i Miror.

Ova priča o ponovnom susretu dvoje razdvojene dece baca svetlo na važnost porodičnih veza i podrške, ali i na izazove sa kojima se deca suočavaju u sistemima socijalne zaštite i hraniteljskih porodica.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)