Ispovesti

"SNAJA ME JE OPTUŽILA DA SAM LJUBOMORNA NA NJU": Kad se požalila bratu, usledilo je još veće razočaranje

Verovala je da će se odlično slagati sa novom članicom porodice, ali je neposredno pre venčanja izbio skandal

15.03.2024 21:14

"SNAJA ME JE OPTUŽILA DA SAM LJUBOMORNA NA NJU": Kad se požalila bratu, usledilo je još veće razočaranje
Shutterstock

Poslednjih godina sve više nevesta odlučuje da se nekoliko dana pred venčanje fotografiše u venčanici i kompletno sređena kako bi te slike postavljala na društvene mreže. Kako je za britanski San ispričala jedna devojka, njena buduća snaha Nensi pozvala ju je da joj pravi društvo na slikanju uoči venčanja.

Ova devojka je manekenka po zanimanju, izuzetno je lepa, pa kad se sa snahom pojavila na fotografisanju sve oči su bile uprte u nju, a ne u buduću nevestu. 

shutterstock.com

Nevesta je bila ljuta što su sve oči bile uprte u njenu lepu zaovu

Optužbe 

Kako je ispričala u iskrenoj ispovesti, nije ni slutila šta će joj se desiti samo zato što je lepa.

- Mislila sam da se moja buduća snaja Nensi i ja baš lepo slažemo. Ona za nekoliko dana treba da se uda za mog rođenog brata Sajmona. Kad smo se pojavile na slikanju svi su gledali u mene, što je nju razljutilo. Optužila me je da joj kradem najlepše treutke u životu i da sam ljubomorna zato što se ona udaje za mog brata, a ja sam još neudata- počela je svoju ispovest ova devojka.

U prvi mah je bila šokirana, ali je to pripisala snajinoj nervozi pred venčanje. Međutim, kad je buduća mlada postavila fotografije na društvene mreže, jasno je ispod njih označila zaovu kao nekoga ko će joj "upropastiti venčanje".

- Istog trenutka su njeni prijatelji osuli paljbu po meni, kako da sam ja kriva što sam lepa! Njena rođena sestra me je zvala telefonom i svašta mi je rekla; to što mi je izgovorila ne želim ni da ponavljam. Pozvala sam brata i rekla sam mu da porazgovara sa svojom budućom ženom, jer nema smisla da se tako ponaša prema meni. Ali, on mi je kratko rekao da neće da se meša u naš sukob, iako nikakve svađe nije ni bilo - ispričala je ova devojka.

shutterstock.com

Njen brat joj je poručio da se neće mešati u njihov sukob

Usledili su brojni komentari na njenu ispovest.

- Jasno je kao dan da je snaja ljubomorna na tebe, pa se plaši da ćeš je zaseniti svojom lepotom i na venčanju. 

- Ovo zvuči kao svađa tinejdžera. Zaboga ljudi, ponašajte se kao odrasli!

- Ignoriši sve njene prijateljice, a bratu reci da porazgovara sa svojom razmaženom ženom. Neka mu je sa srećom ako će s njom da živi do kraja života. 

- Njeno ponašanje je samo odraz njene nesigurnosti. Umesto da uživa u najlepšim danima, ona se bavi trivijalnostima - bili su samo neki od komentara na post ove lepe devojke. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)