Ispovesti

" MAĆEHA U OVOME HOĆE DA DOĐE NA MOJE VENČANJE DA BI ME ZASENILA": Ispovest ove mlade izazvalo je brojne reakcije

Neki je podržavaju, a neki osporavaju.

05.03.2024 21:00

" MAĆEHA U OVOME HOĆE DA DOĐE NA MOJE VENČANJE DA BI ME ZASENILA": Ispovest ove mlade izazvalo je brojne reakcije
shutterstock.com

Venčanja su veoma stresna za pripremanje, te i najmanja sitnica svaku mladu može da izbaci iz takta. Posebno emotivno može biti kada članovi porodice imaju neke posebne prohteve ili nesvesno čine stvari koje bi nas mogle uzrujati.

Tako je i jedna buduća mlada doživela neprijatnoj koju joj je priredila maćeha i to tik pred venčanje. Ona je svoju ispovest podelila na platformi Redit i upitala druge korisnike za mišljenje. 

Ova devojka je izrazila svoju zabrinutost zbog odeće koju je njena maćeha izabrala za njeno venčanje. Objavila je fotografiju dugačke haljine prekrivene šarenim 3D cvetovima i izrazila zabrinutost da je haljina "malo previše bela", posebno jer je ona nevesta. Postavila je pitanje da li preteruje u svojoj reakciji na ovu situaciju i zamolila za podršku. Haljina koju je maćeha izabrala je A-Line šampanjac duge haljine sa aplikacijama, koja se može kupiti online po ceni od 198 dolara.

 

 

- Ovo je moja maćeha odabrala za venčanje. Imam osećaj da to namerno radi da bi pokušala da sve stavi u drugi plan, uključujući i mene - napisala je ova devojka.


Većina korisnika Redita je podržala nevestu i ocenila izbor maćehe kao neadekvatan za ovaj poseban dan.  - Prelepa haljina. Potpuno neadekvatna za nekoga ko nije glavni lik.

- Samo malo previše upadljiva. Prelepa haljina.

- Mislim da ako bi nevesta mogla nositi ovakvu haljinu kao venčanicu, onda nije prikladno da je nosi bilo ko drugi. I mislim da ova haljina definitivno spada u tu kategoriju -  neki su od komentara ispod njene objave.

shutterstock.com

Ispovest mlade


Ipak, nije svako podržao stav neveste. Jedna korisnica je izrazila svoje čuđenje rečima:

- Zašto? Preterano ukrasna? Više žena je nosilo haljine poput ove na mom venčanju, a ja jedva da sam primetila, tako da me cela ova objava zbunjuje.

- Ljudi su jednostavno nesigurni.

- Zašto je ikome bitno kakvu haljinu gosti nose - komentarisali su ostali korisnici.


Ova situacija pokazuje koliko je važan izbor odeće za venčanje i kako on može uticati na raspoloženje neveste. Iako postoje različita mišljenja o prikladnosti maćeheove haljine, jasno je da je njena izbor izazvao burnu reakciju na internetu.

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)