Ispovesti

OVAKVO PONIŽENJE BI MALO KO ISTRPEO: Žena tražila da zameni mesto u avionu, muž je obrukao samo jednom rečenicom

Društvenim mrežama kruži objava o neugodnom iskustvu putnika prilikom jednog putovanja.

22.12.2023 20:00

OVAKVO PONIŽENJE BI MALO KO ISTRPEO: Žena tražila da zameni mesto u avionu, muž je obrukao samo jednom rečenicom
pexels.com

Svedoci smo da su društvene mreže postale mesto na kom bez cenzure mnogi ljudi dele događaje iz svakodnevice. Zahvaljujući njima šira publika može da dođe do raznih informacija i saznanja. 

Nedavno je na Redditu došla u žižu interesovanja objava jednog muškarca koji je putovao sa jednim bračnim parom i prisustvovao veoma neugodnoj situaciji. Kako je naveo, žena je pokušala da se pomeri i menja sedište sa svojim suprugom pre nego što ju je muž ponizio pred ostalim putnicima, rekavši kako ona ima dijareju i kako bi zbog toga trebalo da bude bliže izlazu.

Anonimni putnik je, kako prenosi Njujork post, rekao da je rezervisao mesto do prozora tokom leta avionom.

- Par se ukrcao i žena je sela na srednje sedište sa mužem, a on se smestio pored prolaza. Pošto je žena sela, nagnula ka meni pitla me da li mogli da zamenimo sedišta, rekavši kako ne može da bude na srednjem sedištu - objašnjava muškarac.

Pošto joj je putnik rekao da se slobodno menja sa svojim suprugom ako toliko mrzi sredinu, žena je odgovorila da njen suprug ne voli da sedi u sredini, a onda je sugerisala: "Valjda možete ženi učiniti uslugu i zameniti se?".

Shutterstok

Jedna žena je napravila pometnju u avionu želeći da menja sedište sa putnicima

 

Redditor je objasnio u svojoj objavi da se izvinio ženi, ali da nije pristao, te je trenutak kasnije ona počela da viče na muža na nekom jeziku koji je on razumeo "da kreten neće da se zameni".

Muž je napokon pristao da sedne na srednje sedište, objasnivši momku kako mora da sedne pored prolaza, jer ona ima dijareju, te joj je potreban prolaz za slučaj da mora da požuri.

Međutim, u ovu priču niko na mreži nije poverovao.

- Posle komentara o dijareji rekao bih: "Znači, zato je ona želela sedište do prozora?"

- Radili su sve što je bilo u njihovoj moći da vas ubace na srednje sedište, najmanje poželjno od svih.

- Izmislio je priču da sačuva obraz - bili su neki od komentara korisnika ove mreže.

Bilo je i onih koji smatraju kako je čovek iskoristio priliku da na ovaj način "ponizi" ženu pošto ga je ubedila da zamene sedišta i da je to zapravo lažna priča.

Redditor je ljudima na forumu otkrio kako se na kraju "osvetio" paru, rekavši im kako zapravo tečno govori njihov jezik, te da ih je sve razumeo kako bi privatno pričali o njemu.

- Poželeo sam im lep ostatak dana na njihovom jeziku na kraju leta. Njen izraz lica bio je neprocenjiv- dodao je momak u objavi.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)