Ispovesti

"SAZNALA SAM TAJNU MOG DEČKA KOJA ME JE UNIŠTILA": Ispovest devojke koja nije slutila da je partner mesecima laže!

Zbog ranijih iskustava bila je oprezna, ali je on ubedio da može da mu veruje.

15.11.2023 22:01

"SAZNALA SAM TAJNU MOG DEČKA KOJA ME JE UNIŠTILA": Ispovest devojke koja nije slutila da je partner mesecima laže!
Shutterstock

Laži i izgubljeno poverenje najteži je udarac za svaku ljubavnu vezu posle koje je teško oporaviti se. Jedna devojka je priznala da se ceo njen svet srušio kad je saznala za tajnu svog dečka koju je skrivao od nje. Razočarana i povređena zatražila je savet od psihologa jer ne zna kako da se izbori sa problemima s kojima se srela.

shutterstock.com

Sasvim slučajno je od prijateljice saznala da njen dečko ima dete

Slučajno saznala

Kako je ispričala, tokom života često je doživljavala razočarenja u ljubavi. Bila je prevarena, ostavljena i vremenom je podigla zid oko sebe. A, onda je pre nešto više od godinu dana na internetu upoznala momka koji joj se dopao.

- Od prvog trenutka među nama su sevnule varnice. Zbog ranijih loših iskustava bila sam oprezna, ali me je on svojim ponašanjem ubedio da mogu da mu verujem. Osim strasti koja nas je povezivala razgovarali smo o svemu, poverila sam mu svoje najintimnije tajne i verovala sam da i ja znam sve o njemu - počela je svoju ispovest ova devojka.

Iako je ubeđivao da može da mu veruje, ponekad se čudno ponašao, nestao bi vikendom na nekoliko sati a potom bi dolazio kod nje kao da se ništa nije desilo.

- Pokušala sam više puta da razgovaram s njim, ali me je on ubeđivao da uobražavam i da ništa ne krije od mene. Međutim, duboko u duši ja sam znala da se nešto dešava. Sumnja me je izjedala iako nisam imala dokaze - dodala je ona.

A, onda je jednog da slučajno na ulici srela prijateljicu i saznala da tajnu koju je njen dečko krio od nje.

- Drugarica mi je rekla da ga je videla sa četvorogodišnjom devojčicom u gradu. Ponašao se prema njoj kao otac i sve kockice u mojoj glavi su se sklopile. Kad sam došla kući suočila sam se s njim i on mi je priznao da ima vanbračnu ćerku iz prethodne veze. Svakog vikenda kad bi misteriozno nestao na nekoliko sati on je zapravo odlazio da vidi ćerku. Negira da je ima intimne odnose sa ženom s kojom ima dete, tvrdi da su sad samo prijatelji ali ja mu ne verujem. Zapravo više ništa mu ne verujem - iskrena je bila ona.

Shutterstock

Kad se suočila s njim on joj je sve priznao

Savet psihologa

Prema rečima psihologa uhvatiti voljenu osobu u laži je veoma bolno i teško, a jednom narušeno povrenje teško se vraća. 

- Ovo je veliki udarac za vašu vezu posebno što je on dobro znao koliko ste ranije bili povređeni i da ste i njemu teško ukazali poverenje. Umesto da bude iskren sa vama i radi na prevazilaženju ove greške on krivicu prebacuje na vas. Ovo nije dobra veza za vas, zaslužujete nekog mnogo boljeg i iskrenijeg čoveka. Ukoliko on ne pokazuje kajanje zbog svog ponašnja i ne želi da promeni svoje ponašanje ne preostaje vam ništa drugo nego da odete iz te veze. Nisu svi muškarci lažovi i varalice,a vi zaista zaslužujete boljeg mladića - rekao je psiholog. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)