Ispovesti

RAZMIŠLJAM SE IZMEĐU 2 MUŠKARCA, OBOJICA ME VOLE ALI NE DAJU NOVAC: Žele da ih ona izdržava ali za uzvrat će joj pružiti više ljubavi (FOTO)

Ova žena pitala se da li je romantika dovoljna da spase vezu ili brak, a evo do kog odgovora je došla.

26.09.2023 22:00

RAZMIŠLJAM SE IZMEĐU 2 MUŠKARCA, OBOJICA ME VOLE ALI NE DAJU NOVAC: Žele da ih ona izdržava ali za uzvrat će joj pružiti više ljubavi (FOTO)
Shutterstock

Mnogima je poznat izraz “Voleo me do poslednjeg dinara”, kao i ona stara da kada beda uđe na vrata, tada ljubav izlazi kroz prozor. Iako mnogi veličaju ljubav, činjenica je da su se ove teze više puta pokazale kao veoma istinite. U to se uverila i jedna samohrana mama od 34 godine. Naime, ona je objasnila da se dvoumi oko dvojice muškaraca, i to po pitanju odluke sa kojim bi trebalo da nastavi život. Obojica deluju zainteresovana za ljubav sa njom, ali bez ikakve finansijske sigurnosti.

- Moj bivši suprug bio je veoma škrt na parama. Nikada nisam znala koliko zarađuje, niti mi je davao išta sem onog osnovnog. S druge strane, redovno je uživao u izalascima sa prijateljima gde je trošio veliku količinu novca, ali se uvek ljutio kada mu to prigovorim. Odmah nakon rođenja ćerkice smo se razveli, ali sada, posle četiri godine ponovo želi da obnovimo naš brak i tvrdi da će biti darežljiviji prema meni i detetu - započinje svoju priču ova žena, a o tome je pisao i San.

shutterstock.com

Problemi sa novcem započeli su još u prvom braku

Ona je u međuvremenu upoznala drugog muškarca, koji je izgleda bio divan u svakom pogledu, sem u finansijskom.

- Neposredno posle razvoda upoznala sam muškarca sa kojim sam provela naredne četiri godine. On je mojoj ćerki postao jedina očinska figura budući da je oca retko viđala. Ovaj čovek se ubrzo preselio kod mene u stan. Ludo me je voleo, kao i moju ćerku, ali za sve četiri godine koliko je živeo u mom stanu i jeo moju hranu, nikada se nije ponudio bar deo računa da plati. To me je toliko iznerviralo da smo se posvađali, a on se iselio. Upravo tada je počeo bivši muž da mi se udvara. Činjenica je da su oboje isti tip ljudi, onaj koji bi najradije hteo da ih žena izdržava, a ja želim finansijski ravnopravnog partnera bar - zavapila je ova žena.

pexels.com

I drugog partnera je u potpunosti izdržavala

Savetnica za partnerske odnose posavetovala je kako da se nosi sa ovom situacijom u kojoj se našla i da dođe do najboljeg rešenja po sebe i dete.

- Činjenica je da ste bili u vezi i sa jednim i sa drugim i nijedan se nije pokazao kao čovek koji bi vama i vašem detetu pružio finansijsku sigurnost. Oboje su iste škrtice, trebalo bi neko vreme da budete sami, kad već uspevate da ne zavisite ni od koga. Partner bi trebalo da bude neko ko sa vama planira i deli sve finansije, nijedan od ovo dvojice nije dobar izbor- poručila je savetnica.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)