Ispovesti

MAJA JE DOBILA POSEBAN POKLON OD BAKE ZA POLAZAK NA FAKULTET: Kada je videla šta je u kovertama nije mogla da suzdrži emocije, ovako nešto nije očekivala (VIDEO)

Malo ko je ostao imun na ovaj snimak.

11.09.2023 16:58

MAJA JE DOBILA POSEBAN POKLON OD BAKE ZA POLAZAK NA FAKULTET: Kada je videla šta je u kovertama nije mogla da suzdrži emocije, ovako nešto nije očekivala (VIDEO)
Printscreen/TikTok/mayajoaquinn

Ljubav baki i deki prema unucima je, kako kažu, čak i veća nego prema deci a to će vam mnogi i potvrditi. Oni koji su imali sreće da odrastaju uz njih i koji su tu bili uvek za vikende i raspuste, znaju da je ta vrsta ljubavi posebna. Bake su posebno brižljive, a mnogi će se složiti sa tim, kako je njen ručak uvek bio najbolji, kako su najlepše spavali u njenom krevetu na selu i kako su najlepše uspomene bile kod nje i dede.

Oni koji su izgradili takvu vezu sa bakom znaju da se u svakom trenutku svog života mogu osloniti na nju. To je pokazala i jedna Tiktokerka Maja koja je pratiocima pokazala kakvo joj je iznenađenje priredila baka. 

Printscreen/TikTok/mayajoaquinn

Devojka je pokazala u snimku kakvo joj je iznenđenje baka pripremila

Tiktokerka je u opisu objave napisala "plačem jer je ovo moja baka spremila za moj odlazak na Univerzitet", pokazavši mnoštvo neotvorenih pisama. Kako ih je listala, svaki je imao svoju namenu i na njemu je pisalo "otvori kada si bolesna", "otvori kada ne možeš zaspati", "otvori kada ti treba zagrljaj..".

Tu su bila i pisma za Božić, proslave i sve druge prilike kada se ona bude osećala sama. Devojka je u snimku rukom prekrila lice i pokazala najdivniji poklon u kojem će verovatno uživati mesecima. 

 

@mayajoaquinn apparently she spent the whole summer making them🥲🥲🥲🥲i love her #university #college #collegelife #ilovemygrandma #foryou #fypシ #homesick ♬ IKTE x Scott Street - Jeff Arata

- Ja sam baka. Možeš li da podeliš šta pisma kažu? Predivno i kakva posebna baka.

- Kakav blagoslov.

- Najsrećnija si devojka na svetu. Trči...pozovi je!

- Ovo je nešto najlepše što sam videla do sada.

- Koliko uviđajna baka.- bili su neki od komentara.

Mnogi su devojci poručili da je zaista blagoslovljena što ima takvu baku i da ima prijatelja za zauvek. Takođe su je zamolili da u nekim od narednih objava podeli šta u nekom od tih pisama piše, a većina se složila kako su sigurni da su unutra najlepši saveti koje baka može da da svojoj unuci.

Neki su joj poručili da je ova vrsta ljubavi najlepša i da je to baka pokazala na najlepši mogući način. Osvrnuli su se na to da materijlne stvari nisu bitne, naročito ne u ovakvim situacijama i da ovaj poklon koji je dobila od bake nema cenu.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

marko

12.09.2023 07:42

a u svakom pismu po 1000 e...da se oseti bolje...