Ispovesti

SPAVA NA EKSERIMA I IMA 15.000 PIRSINGA: Elen otkriva i koliko minđuša se nalazi u njenom polnom organu, šokiraćete se! (FOTO)

Brazilka vodi neobičan život i teži ka tome da obori Ginisov rekord.

11.02.2023 18:01

SPAVA NA EKSERIMA I IMA 15.000 PIRSINGA: Elen otkriva i koliko minđuša se nalazi u njenom polnom organu, šokiraćete se! (FOTO)
Printscreen/Youtube/Ruaridih Mason

Poslednjih godina ponovo je u porastu trend nošenja pirsinga na telu. Neki odlaze toliko daleko pa ne biraju mesto koje će ukrasiti komadom nakita. Često se u tome preteruje. Elen Dejvidson je poreklom iz Brazila i živi u Edinburgu a od glave do pete ima čak 15.000 metalnih pirsinga. 

Uprkos tome šo ti pirsinzi na njoj teže oko tri kilograma, ona želi da probije dosadašnji skor te da obori svetski rekord nakon što dostigne cifru od 20.000 ukrasa po telu.

 

 

Gostujući u jednoj emisiji ova Britanka je otkrila još bizarniju stvar za koju mnogi ne znaju, a to je da samo u svojoj vagini ima 3500 pirsinga i da namerava da ih i dalje radi u Americi. Na pitanje voditeljke da li se dešavaju situacije da dođe do neke infekcije zbog pirsinga Elen je rekla da bi trebalo biti posebno oprezan, i da ako ne pazite može i do toga doći.

- Koristim sirće i imam divnu doktorku, ona je neverovatna i ima puno razumevanja- kaže Elen u emisiji. 

Bizarnost na koju je ova žena navikla voditeljka je dočekala radoznalo ispitujući ženu da li su pirsinzi nekada ispali i da li zveckaju kada se ona ujutru probudi. Isitčući kako je važno sa kim spava, Elen je rekla da su njeni ukrasi potpuno bezbedni te da ne spadaju jer su unutar vagine. 

 

 

Kao i u svim drugim sferama života gde postoje različita mišljenja po pitanju svega, tako se i Elen suočava kako sa onima koji odobravaju njen izbor tako i sa onima koji na to gledaju zgroženo. 

- Počela sam kada sam bila veoma mlada, oduvek sam želela da budem u Ginisovoj knjizi rekorda, ova je knjiga za mene bila strast, sve je to bio moj san - kaže ona, a prenosi Dejli Mejl.

Nakon što je upoznala ljude iz Ginisove knjige rekorda, to je bio odličan put da postane deo te zajednice i to je jedna od najboljih stvari koja joj se desila. 

 

 

Budući da se radi o osetljivom delu tela, vagini, kojoj je takođe posebno posvetila pažnju ukrasivši je pirsinzima, Elen je rekla d je za to zadužen njen prijatelj iz Amerike jer u Britaniji ne vole da rade genitalje. Ova bivša medicinska sestra je prvi put oborila rekord daleke 2000. godine kada je ušla u Ginisovu knjigu rekorda sa tadašnjih 462 pirsinga uključujući 192 na njenom licu. 

Elen je zanimljiva po svom nesvakidašnjem izgledu jer pored pirsinga ona farba kosu u jarke boje te ima i pletenice i tetovaže na licu i telu. 

 

 

Bizarnosti se kod ove žene ne završavaju jer ona spava na krevetu od eksera, hoda po vatri i leži na razbijenom staklu te ima crni pjas u džudou koji je stekla dok je boravila u Japanu.

Ona je veteranski izvođač na festivalu Fringe više od 20 godina te je vrlo poznata među lokalnim stanovništvom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)