Telo

O TELU OVE DEVOJKE SVI PRIČAJU: Zaista je tužno i zastražujuće (VIDEO)

Raskrinkana je prevara godine, a mislila je da će izmanipulisati svojim fanovima.

06.02.2023 21:10

O TELU OVE DEVOJKE SVI PRIČAJU: Zaista je tužno i zastražujuće (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/princessnerd15

Idealni oblik ženskih tela oduvek je bio tema raznih diskusija u industriji lepote. Iako su društvene mreže nametnule novi pogled na lepotu te obezvredile svaku autentičnost i mogućnost žena da budu onakve kakve jesu sve je više onih koji protiv toga dižu glas. 

Na društvenim mrežama sve je više onih žena koje pokušavaju da osveste i druge kako svoje nedostatke treba prigrliti i ne osećati pritisak da moraju menjati svoje telo.

Printscreen/Tiktok/princessnerd15

Devojka uvek drži podignute ruke što je mnogima sumnjivo

 

Jedna tiktokerka koja na ovoj platformi objavljuje sadržaje kao Princeza Nerd šokirala je svoje pratioce svojom neobičnom konstitucijom. Devojka ima karakterističan uzani struk koji je disproporcionalan sa njenom figurom. Pored njega u prvi plan iskaču veoma široki bokovi koje ona ponosno pokazuje te se čini da odiše velikim samopouzdanjem.

Devojka u jednoj objavi ističe kako joj mnogi poručuju da treba da radi na sebi i da vežba kako bi korigovala svoje nedostatke, međutim, nju to puno ne opterećuje. Ona zavodljivo pozira u svojim objavama u kratkim haljinicama i šortsevima. Tiktokeri su pokrenuli diskusiju poručivši devojci da nije relano ovo što ona prikazuje, primećujući da stalno drži ruke podignute što je mnogima bilo čudno.

- Operacija -

- Kakva anatomija-

 

 

- Ne stidi se, spusti ruke dole -

- Način na koji ona neprirodno drži ruke gore mi je vrlo zabavan -

- Tužno -

- Izgledaš kao crtani film - komentarisali su korisnici mreže.

Iako na napade i prozivke devojka nije odgovarala, odeljak za komentare njenog sadržaja zatrpali su mnogi optužujući je da je koristila fotošop  i da je vrlo očigledno da je svoje objave prepravljala i obmanula pratioce izgledom. Mnogi su došli do tog zaključka videvši da devojka drži stalno podignute ruke što bi u suprotnom verovatno otkrilo filter koji je koristila.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)