Telo

HTELA SAM TETOVAŽU NA KUKU da bih dečku tokom ljubavnih igrarija skrenula pažnju s mojih ogromnih bokova! Dobila sam užas zbog kog danima plačem! (VIDEO)

Pogledajte kako izgleda tetovaža koju je Tiktokerka po imenu Breskva dobila u jednom tatu-salonu nakon što je poželela da joj majstor na koži nacrta krišku limuna.

03.02.2023 16:05

HTELA SAM TETOVAŽU NA KUKU da bih dečku tokom ljubavnih igrarija skrenula pažnju s mojih ogromnih bokova! Dobila sam užas zbog kog danima plačem! (VIDEO)
TikTok-peachnotpaige

Tetovaža je slika koju nosimo do kraja života na sebi i upravo iz tog razloga se mnogi dugo premišljaju kakav crtež da izaberu. Čini se da žena, koja se predstavlja kao Breskva na TikToku, nije imala mnogo nedoumica, pošto je oduvek znala da želi da istetovira jednu sočnu krišku limuna. Putem Fejsbuka je upoznala drugare sa kojima je otišla da se tetovira i sve je trebalo da bude kao dobro osmišljena priča, međutim, sam crtež nije ispao onako kako ga je ona zamislila. Breskva je na TikToku objavila video na kom plače zbog slike limuna, koji, prema njenim rečima, najmanje liči na tu voćku.

Inače, ona je došla na ideju da na kukovima istetovira crteže kako njen dečko prilikom ljubavnih vragolija ne bi obraćao pažnju na njene navodno velike bokove. Međutim, konstantan problem joj prave pantalone koje joj redovno spadaju, tako da su svedoci njenih tetovažica na kukovima često bili i njeni roditelji. Da stvar bude gora, crteži su bili užasni. 

Njena prva reakcija po izlasku iz salona za tetoviranje bila je neverica i razočaranje pošto je bila suočena sa prizorom koji zapravo uopšte nije izabrala. Prema njenim rečima, to što joj je istetovirano uopšte nije limun, već više liči na Mesec sa izbočinama. Tatu-majstor je dodatni "šmek" izveo i tačkicama po kori od limuna, a malo je reći da je Breskva bila očajna kada je videla krajnji ishod.

Njeni pratioci, pak, smatraju da nema mnogo razloga za brigu. 

- Odlazim u prodavnicu po zavoj za tetovažu, plačem pošto sam upravo dobila sliku za koju sam shvatila da ju ju uprskao tatu-majstor - stoji u opisu ovog videa.

Ubrzo potom Breska je nastavila da ređa očajne poruke. 

- Komentarišite moju devijantnu tetovažu i nastaviću da plačem - dodala je ona.

Video je pregledan 4,4 miliona puta i dobio je 494.000 sviđanja, kao i mnoštvo komentara. Većina je smatrala da je devojka napravila veliku dramu zbog tetovaže koja zapravo veoma lako može da se sredi.

@peachnotpaige

Comment on my deviated septum and I will continue to cry 😤 ♬ original sound - lanasmonkeys

- Ne razumem kako je tatu-majstor pomešao crteže -

- Ne drami, nije strašna tetovaža i liči na limun -

- Nije kao mesec, jasno se vidi da je limun, malo dorade i biće super, nemaš razloga da plačeš -

- Znam odličnog tatu umetnika koji će ti očas posla promeniti ovo u crtež limuna koji ćeš poželeti da zagrizeš! - ređale su se reakcije. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)