Ispovesti

JA SAM ŽENA SA NAJVEĆOM BRADOM NA SVETU: Izbegla sam ugovoren brak, a sreću pronašla tek u zajednici sa 5 partnera! (FOTO)

Džesika D Červinski je počela da prihvata sebe kao bradatu ženu tek kada je upoznala svoju srodnu dušu, tačnije više njih.

28.01.2023 21:02

JA SAM ŽENA SA NAJVEĆOM BRADOM NA SVETU: Izbegla sam ugovoren brak, a sreću pronašla tek u zajednici sa 5 partnera! (FOTO)
Instagram-jessathebeardedlady

Amerikanka Džesika D Červinski (37) je žena koja tvrdi da ima najdužu bradu na svetu. Vivijen Viler je žena koja od 2011. godine drži Ginisov rekord po dužini brade, a Džesika smatra da je njena brada čak "za dlaku duža" od Vivijanine. Ova žena se predstavlja kao Džesa i ima bradu dužine 38 cm. Ona je zapanjila svetsku javnost ne samo po bradi koju ponosito pušta, već i po izjavi da je u otvorenom braku u kojem ima čak petoro ljubavnika.

Zvanično, Džesa je u braku sa jednim od petorice i to sa penzionisanim američkim marincem Polom (71) koga je upoznala u svojim dvadesetim godinama. Drugi ništa manje bitniji partner joj je i Stiv, koji je veliki zagovornik prava bajkera ​​u Severnoj Americi i vodi uspešnu firmu za motocikle. Bradata dama je upoznala Stiva pre 10 godina, a tu je i treći. partner koga zovu "Deda". Džesa je Dedu upoznala pre 16 godina. Četvrti partner nezasite Červinskijeve je transrodna žena koju zovu "Zeka". Peti partner ove neobične družine je čovek koga zovu "Mišje-sivi orao" koji živi u Ajovi i sa Džesom održava vezu na daljinu.

 

 

 

 

Džesika nije jedina koja ima odnose sa svojim ljubavnicima. Po njenim rečima izgleda da je njih šestoro međusobno u ljubavi, iako Džesa nije zalazila u detalje ko se kad, kako i sa kim viđa.

- Seks u našem poli-plemenu kako volim da nas nazovem, je fantastičan, ali nije sve u seksu. Mi se svi međusobno veoma volimo i podržavamo, bez te međusobne ljubavi ni ne smem da pomislim gde bi sada bili svi mi. Pre nego što sam upoznala sve njih bila sam maltene izopštena iz društva. Preživela sam porodično nasilje, a potom sam jedva izbegla i ugovoreni brak. Ismevali su me, vređali i zlostavljali na svakom koraku. Tek kada sam upoznala svoju petorku shvatila sam da najzad i za mene ima nade. Sada sam tu gde pripadam - odgovorila je ova žena, a preneo Dejli star.

 

 

Džesika je istoričarka i poznata televizijska ličnost danas, ali uvek ističe kako to nije bilo tako ranije. Smatra se da je višak muškog hormona testosterona odgovoran za povećanu maljavost i rast brade kod žena. Červinskijeva pak smatra da je u njenom slučaju to kombinacija više bolesti.

- Patim od sindroma policističnih jajnika koji uzrokuje niz hormonskih promena u organizmu, a bolesna sam i od fibromijalgije. Fibromijalgija se manifestuje kao bol u mišićima i vezivnom tkivu. To je neprestani osećaj bola celog tela. Ovo stanje je izuzetno komplikovano budući da može da razvije čitav niz psihofizičkih problema, a može da traje i ceo život. Uvek sam bila veoma bolesna, moje bolesti su se preklapale, pretpostavljam da je moja brada samo posledica svega. Ja sam je odavno prihvatila i zahvalna sam što mi je život pružio mogućnost da upoznam i budem u vezi sa svim ljudima koje volim - zaključila je Džesa.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)