Ispovesti

OSVOJIO VIŠE OD POLA MILIONA EVRA NA LUTRIJI i to igrom sudbine kakvu nije mogao ni da sanja! Doneo je neverovatnu odluku na šta će prvo potrošiti novac!

Džef Edrington već 28 godina redovno igra igre na sreću, a sad konačno ima novca da oženi svoju verenicu Kim s kojom ima petoro dece i osmoro unučića.

26.01.2023 16:01

OSVOJIO VIŠE OD POLA MILIONA EVRA NA LUTRIJI i to igrom sudbine kakvu nije mogao ni da sanja! Doneo je neverovatnu odluku na šta će prvo potrošiti novac!
Printscreen Facebook/@Jeff Etherington

Britanac Džef Edrington (65) dobio je više od pola miliona evra na lutriji. Kako je ispričao za britanske medije dobitak od 567.473 evra otišlo bi u ruke nekog drugog samo da tog dana nije promenio smenu na poslu.

Ovaj novac će mu omogućiti da konačno oženi svoju verenicu s kojom ima petoro dece i osmoro unučića.

Igra sudbine

Džef već 28 godina redovno igra lutriju i, kako tvrdi, bio je ubeđen da će jednog dana sigurno dobiti. Nedavno mu se i posrećilo da dobije zgoditak na lutriji, a svemu je prehodila neobična životna situacija.

- Već duže vreme imam problema sa kolenom i tog dana sam zamenio smenu sa kolegom kako bih mogao da odem kod lekara na pregled. Po povratku iz bolnice stao sam i kupio dobitni listić – ispričao je Džef koji inače radi u automobilskoj industriji.

On veruje da je u sve sudbina umešala svoje prste.

- Ne mogu, a da ne pomislim da je to bila sudbina. Da nisam zamenio smenu neko drugi bi slavio. Uvek sam verovao da ću jednog dana dobiti pare na lutriji. Trebalo mi je 28 godina, ali to se konačno i dogodilo – dodao je on.

Odlazak pred matičara

Dobijeni novac upotrebio je za kupovinu dva nova automobila, renovirao je kuću i opremio kuhinju, a trenutno renovira i kupatilo. Uplatio je četvorodnevno luksuzno putovanje za sebe i svoju verenicu Kim Rid, što će ujedno biti i njihovo prvo bračno putovanje.

Naime, posle više decenija zajedničkog života, petoro zajedničke dece i osmoro unučića Džef je rešio da se venča sa Kim.

- Oduvek smo znali da ćemo se venčati, ali se novac uvek trošio na nešto drugo. Sad više nema razloga za odlaganje venčanja i konačno ćemo stati pred matičara – rekao je on.

Džef nema nameru da daje otkaz na poslu, već će nastaviti da radi kao i dosad, a deo novca koji je dobio ostaviće sa strane kako bi bolje živeo nakon odlaska u penziju.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)