Ispovesti

MUŽ JE POČEO DA ME VARA ČIM SAM SE PORODILA, ALI TO NIJE NAJGORE! Potresna ispovest očajne žene!

Iako je trebalo da bude sa suprugom u trenutku kada joj je bio najpotrebniji, muž jedne žene se viđao sa svojom ljubavnicom.

22.11.2022 22:01

MUŽ JE POČEO DA ME VARA ČIM SAM SE PORODILA, ALI TO NIJE NAJGORE! Potresna ispovest očajne žene!
Foto: Shuttestock

Rođenje deteta je najlepša stvar za roditelje i dok su žene u tim trenucima uglavnom okružene ljubavlju svojih partnera, jedna žena je doživela najteži udarac u životu neposredno nakon porođaja. Da stvar bude strašnija, na svet je donela bebu koja je imala zdravstvene probleme, pa je svoju ispovest odlučila da podeli sa Dragom savetom na britanskom sajtu San.

Bračni par u kasnim dvadesetim, koji je u braku nešto manje od dve godine, suočio se s ozbiljnim iskušenjima nakon što je žena došla do poruka koje je njen partner razmenjivao sa ljubavnicom. Nakon što je videla poruke iz njegovog noćnog provoda, suočila se sa njim, međutim, on je sve negirao rekavši da je u pitanju bila samo bezazlena zabava.

Razočarana žena je najpre shvatila da u njenom odnosu sa mužem nešto ne funkicioniše nakon što su intimni odnosi među njima prestali da postoji. Njihova ljubav je na početku bila divna i vodili su skladan zajednički život, a beba je došla kao kruna njihove ljubavi. Međutim, saznali su da ona ima komplikacije, što je sve izbacilo iz koloseka.

shutterstock.com

Muž uverava ženu da je sve bezazleno, međutim, ona gubi nadu u njihov brak

Nesrećna žena je otkrila da je izgubila poverenje u supruga, da je nesigurna i da preispituje sve što on radi. Priznala je da je ogorčena i da ne zna šta da radi, zbog čega je i zatražila savet.

Draga saveta joj je rekla da većinu veza dolazak deteta opterećuje i da se pritisak povećava ukoliko dete ima komplikacija u razvoju. Zato se ne isključuje mogućnost da određeni ljudi pokušavaju da pronađu način kako da se nose sa situacijom, pa se u najgorem slučaju distanciraju. Pojedini muškarci čak počnu da plaćaju za seks drugim ženama.

- On je svestan da te je povredio, a sama pomisao na sve to će vas oboje izjedati, kao i vašu vezu. Najbolji način kako da prevaziđite problem jeste da razgovarate - navela je Saveta i dodala da partneri samo na taj način mogu ponovo otkriti ljubav i poverenje koji su nestali.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)