Brak i veze

"BIZARNIJE NE MOŽE!" Multimilionerka pristala na udaju za mladića kog nikada nije videla uživo! Preletela je pola sveta, a onda ga ugledala na aerodromu! (FOTO)

Tajgerlili Tejlor Abdelfatah je vlasnica dve uspešne kompanije, a s njenim izabranikom postoji jedna caka zbog koje mnogi kažu da njihova veza zasigurno nije iskrena.

24.10.2024 12:30

"BIZARNIJE NE MOŽE!" Multimilionerka pristala na udaju za mladića kog nikada nije videla uživo! Preletela je pola sveta, a onda ga ugledala na aerodromu! (FOTO)
instagram/tigerlilyabdelfattah

Tajgerlili Tejlor Abdelfatah (41) multimilionerka je i vlasnica dva izuzetno uspešna preduzeća. Bila je udata za Darena, dobili su dva sina, ali se brak raspao. Razvod je trajao pune četiri godine, ali je Tajgerlili uspela da se dogovori sa bivšim suprugom oko raspodele novca i brige oko dece.

Međutim, ubrzo je Tajgerlili uplovila u novu vezu, i to sa mladićem po imenu Adnan, koji je od nje mlađi gotovo 20 godina. Veza starije žene i mlađeg muškarca još izaziva osudu okoline. Uz sve to ona živi u Velikoj Britaniji, a on u Jordanu. Ali razdaljina nije bila prepreka za njihovu ljubav, iako su puna četiri meseca samo razgovarali preko telefona i gledali se preko kamera na telefonu i laptopu.

Ljubav je bila toliko jaka da je Adnan zaprosio svoju izabranicu, a ona je pristala da se uda za njega iako se nikad nisu sreli oči u oči, piše britanski San.

- Uopšte nisam nervozna. Samo želim da sednem u avion i konačno otputujem - rekla je Tajgerlili pred polazak u Jordan, gde ju je čekao verenik i već ugovoreno venčanje.

Iako se nikad ranije nisu sreli licem u lice ona je sela na avion i vozila se punih 20 sati do Amana, a svog verenika je prvi put uživo srela upravo na aerodromu. Priznala je da su joj se tresle noge od treme i da je jedva progovorila kad ga je ugledala.  

- Ovo će nam zauvek promeniti život. Večno sam čekala da ga upoznam i mnogo sam srećna što je taj trenutak konačno došao - rekla je ona nakon što je i lično upoznala svog verenika Adnana.

Ni on nije krio koliko je srećan što je ona konačno stigla u njegovu zemlju.

- Kada sam je prvi put video putem kamera na telefonu, osetio sam veliku strast i ljubav. Naš susret na aerodromu samo je pojačao moje emocije - dodao je on.

Kako je i planirano, par se venčao istog dana kad je ona doputovala u Jordan na raskošnoj ceremoni u Amanu.

Nevesta je nosila raskošnu belu čipkanu venčanicu sa dijademom na glavi, dok je Adnan odabrao elegantno crno odelo. Kako je venčanje organizovano u Amanu u jednom od najluksuznijih hotela sve je do najsitnijih detalja organizovao mladoženja. 

- Bilo je bajkovito i mnogo lepo. Venčanju je prisustvovalo 300 gostiju, a osećali smo se kao princ i princeza. Adnan je sve isplanirao do poslednjeg detalja i pobrinuo se da svima bude lepo, da se zabave uz odličnu hranu. On voli da planira i organizuje, mogao bi ovo da uradi još deset puta - rekla je Tajgerlili.

O njihovom vančanju bruji ceo svet, ali mnogi su izrazli sumnju da su posredi iskrene emocije zato što je ona starija od svog muža gotovo dve decenije, a uz to ima i ogromno bogatstvo.

- Meni ova priča ne može da bude bizarnija.

- Kako može da mu veruje?! 

- Ma važi! 

- Sigurno je s njom iz ljubavi - ređale su se reakcije na njihovu priču.  

Ali njih dvoje blistaju od sreće i ne daju ni pet para na komentare koji ih prate. Umesto medenog meseca, ona je ostala u Jordanu, koji je upoznala uz svog mlađanog muža. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)