Brak i veze

DEVOJKA JE BILA GLADNA I NAVALILA JE NA HRANU, a onda se se okrenula ka akvarijumu i zanemela od šoka! Neko ju je posmatrao kroz staklo i onda joj se i obratio! (VIDEO)

Niko se nije nadao ovakvom scenariju u restoranu, ali su mnoge žene priznale da se ne bi bunile da i one dožive isto.

10.10.2024 16:30

DEVOJKA JE BILA GLADNA I NAVALILA JE NA HRANU, a onda se se okrenula ka akvarijumu i zanemela od šoka! Neko ju je posmatrao kroz staklo i onda joj se i obratio! (VIDEO)
Instagram-mrfisher.restaurant

U današnjem vremenu, gde svi jure čitavog dana, mnogi muškarci imaju izgovor kako, navodno, nemaju vremena da isplaniraju prosidbu. Tako se sve uglavnom odigrava tako što se devojka pita direktno, bez preterano mnogo romantike, a nije retkost ni da izostane verenički prsten, pa se kasnije zajednički bira.

Ipak, pojedini pripadnici jačeg pola i dalje dokazuju da romantika, originalnost i kavaljerstvo nikad ne izlaze iz mode, pa je takav slučaj i sa gospodinom čija je prosidba nezvanično proglašena jednom od najoriginalnijih u poslednje vreme. Naime, on je doveo devojku u restoran koji krasi ogroman akvarijum i gde je zbog ambijenta pravo uživanje provesti tamo sat, dva uz ukusan obrok. Ljudi koji sede tik do stakla akvarijuma imaju i najlepši pogled.

Dok je devojka sa snimka očigledno bila gladna i više se fokusirala na ono što joj je servirano na stolu, momak je morao da joj skrene pažnju na ronioca koji se približavao baš njima uz veliki transparent. Na njemu je pisalo "Udaj se za mene".

Zbunjena devojka, sa sve zalogajem u ustima, začuđeno je pogledala u staklo, a onda u partnera. Izgledala je kao da će se zagrcnuti od šoka.  

Prekrila je rukama usta i zanemela.

Muškarac se, s druge strane, nije dao pokolebati. U rukama je držao malenu, crvenu, plišanu kutiju i već je bio na jednom kolenu. Devojka je uz veliki osmeh stavila prsten na ruku i počela da grli dečka. Usledio je veliki zagrljaj i poljubac.

Snimak je samo na Instagramu dobio 2,2 miliona sviđanja, a žene su se složile u jednom - sve žele ovakvu prosidbu.

- Tehnički treba da je oženi ronilac, koji i nosi transparent! - 

- Zamislite da je doplivao do pogrešnog stola! - 

- Neki muškarci su prosto rođeni kreativni i romantični. Volela bih da sam upoznala nekog takvog, možda bih se tada i udala - 

- Ovo je najromantičnija prosidba koju sam ikada videla! - 

- Da li ću ja ikada doživeti ovako nešto?! - 

- Dajte malo pažnje i roniocu! - 

- Zamislite samo da je odgovorila "ne"! - glasile su samo neke od reakcija. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)