Zanimljivosti

PROSIDBA KOJA SE NE VIĐA NI NA FILMU: Isprošena devojka van sebe od straha, vrišti pred vereničkim prstenom! (VIDEO)

Mislila je da im život visi o koncu!

04.07.2024 21:30

PROSIDBA KOJA SE NE VIĐA NI NA FILMU: Isprošena devojka van sebe od straha, vrišti pred vereničkim prstenom! (VIDEO)
instagram-lesserknownpeople

Mnogi muškarci trude se da budu originalni u trenutku kada planiraju da zaprose partnerku za koju smatraju da je ona baš "ta". Pojedini se odlučuju da to bude u javnosti pred što većim brojem ljudi, dok drugi više vole privatnost. Možda ste mislili da ste uglavnom sve moguće varijante prosidbi videli makar u romantičnim filmovima, ali jedan neobičan snimak je osvanuo na društvenim mrežama. On se munjevitom brzinom i dalje širi internetom, a postao je veoma gledan i izazvao podeljena mišljenja.

Video počinje grupom maskiranih muškaraca koji su lice prekrili kapuljačama i tzv. fantomkama, a uz sebe imaju i oružje. Naime, uz njih su različe vrste metalnih palica i motki, a sede unutar kombija. Ovaj kombi se ubrzo zaustavlja tik ispred automobila, a grupa navodnih nasilnika kreće da divljački lupa i udara po automobili, razbivši čak jedno staklo, dok je i cela šoferšajbna na više mesta izlupana i na korak od pucanja. 

Momak koji je vozio automobil pri zaustavljanju je izašao, a ova grupa napadača ga je čak napala i navodno kidnapovala, smestivši ga u kombi. Celoj stravičnoj situaciji napada i kidnapovanja prisustvovala je i devojka momka koji je kidnapovan i čiji je automobil uništen. 

Trenutak kasnije on izlazi iz kombija uz osmeh "od uva do uva", nosi buket cveća i crvenu plišanu kutijicu u kojoj se nalazi verenički prsten i prilazi devojci. Nasilnici skidaju maske i pokazuju se lica prijatelja momka koji je isplanirao prosidbu kakvu još ni režiser Kventin Tarantino nije. Dok prosi svoju devojku ona prvo prolazi kroz traumu od svega, plačući i vrišteći dok na kraju grli momka, verovatno zahvalna što je uopšte živ.

 

 

Snimak je samo na Instagramu dobio blizu 2 miliona sviđanja, dok su se komentari ređali.

- Ovaj momak je želeo da njegova devojka plače u trenutku prosidbe, dobio je šta je hteo.

- Mislio sam da je najgora moguća prosidba ona u javnosti, ali sada povlačim reč, ova je ubedljivo najgora.

- Ta mlada žena sada ima doživotnu traumu koja je asocira na prosidbu, zašto joj je to uradio?

- Svakako ni u kom slučaju ne bi mogla da kaže "ne", razmislite i sami zbog čega.

- Šta nije u redu sa ovim momkom?!

- Velika, ogromnaaaa crvena zastavica upozorenja, devojko bolje beži!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)