Brak i veze

DEČKO JE ISPLANIRAO VERIDBU, NJEN TATA MU STAO NA PUT: "To je trebalo da bude najsrećniji dan, a plakala sam kao dete!"

On joj je upropastio najlepši dan u životu.

06.06.2024 18:10

DEČKO JE ISPLANIRAO VERIDBU, NJEN TATA MU STAO NA PUT: "To je trebalo da bude najsrećniji dan, a plakala sam kao dete!"
Printscreen/TikTok/beccers_gordonn

Većina mušaraca se trudi da osmisli savršen način na koji će zaporositi svoju devojku. Ovim se vodio i Karson Peterson koji je želeo da na romantičan način zaprosi svoju devojku i učiteljicu iz Jute Rebeku Gorodon.

I sve bi bilo savršeno da se zaljubljenom paru "na putu" nije našao njen otac koji je sve pokvario. 

Kako je ispričala Rebeka za New Yourk post jutro pred veridbu umešao se njen otac i naterao je na plač.

Od uzbuđenja što će udati ćerku on nije uspeo da zadrži jezik za zubima i sve joj je ispričao.

- Briznula sam u plač i plakala sam kao dete više od sat vremena, jer mi je tata upropastio najlepši dan u životu. Kad sam se malo smirila poslala sam Karsonu poruku da ne dolazi u obzir da me zaprosi tog dana. Mirno je prihvatio moju odluku, a ja sam ceo dan provela u pidžami igrajući video igrice - ispričala je Rebeka.

@beccers_gordonn “Im such a brat” 😭 does anyone want a in depth story time? Boots are from @Revolve !!! #engaged #fiance #crying #engagement #proposal #revolveme ♬ original sound - Rebecca Gordon

U jednom trenutku Karson ju je pozvao da izađu da prošetaju kako bi razbistrila glavu i odveo je na obližnju livadu. Kleknuo je ispred nje, izvadio kutiju sa dijamantskim prstenom i zaprosio je.

- Počela sam da plačem, emocije su mi bile pomešane. On je rešio da me zaprosi baš taj dan i nije dozvilio da išta stane na put njegovoj zamisli. Dok mi je stavljao prsten na ruku shvatila sam koliko sam derište i da sam zamalo ja sve upropastila - rekla je Rebeka, koja nije mogla da obuzda suze ovog puta od radosti.

Od verenika je dobila i veliki buket belih ruža, koje je njeno omiljeno cveće. Rebeka je brisala suze i ka kameri pokazivala verenički prsten. 

@beccers_gordonn @Wilson Diamonds !! I can do an indepth video talking about my ring, but im truly in love with her #diamond #engagement #engagementring #radiantcut #yellowgold ♬ original sound - aidxn

Njen post imao je 7,3 miliona pregleda, a mnogi su priznali da su i sami bili u sličnoj ili istoj situaciji.

- Moji prijatelji su smatrali da je zabavno da pokvare iznenađenje za moju veridbu. I ja sam, kao i ti, plakala zbog toga.

- O, jadna bebo! Ljutiš se i plačeš kad nije po tvome. Važna ljubav, tvoj verenik i romantična veridba, a ne šta je prethodilo tome.

- Jadan tvoj tata, mogu samo da zamislim koliko se loše osećao zato što je pokvario iznenađenje. Nemoj da budeš previše stroga prema njemu - bili su samo neki od komentara na njen post. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)