Brak i veze

PRAVILA JE BALONČIĆE NIŠTA NE SLUTEĆI: Stajao je iza nje i čekao povoljnu priliku, ali ovome se nije nadao! (VIDEO)

Momak je nasmejao sve neuspelim pokušajem da zaprosi devojku.

19.07.2024 20:20

PRAVILA JE BALONČIĆE NIŠTA NE SLUTEĆI: Stajao je iza nje i čekao povoljnu priliku, ali ovome se nije nadao! (VIDEO)
Printscreen/Tik Tok/lemony_sniffit

Prosidba je nešto što devojke željno iščekuju kada su u dugoj vezi. Iako muškarcima često treba hrabrosti za takav jedan čin, čak iako su dugo sa partnerkom u vezi, ima i onih koji opušteno prilaze tome, ali čini se nemaju mnogo sreće u startu. Ako je suditi po jednom snimku prosidbe koji je sakupio 2,3 miliona sviđanja na društvenoj mreži, jedan momak se baš namučio.

On je u više navrata pokušavao da zaprosi svoju "zaigranu" devojku koja je pravila balone na polju. Dok se ona poput deteta zabavljala balončićima, uškarac je sve vreme pokušavao da uhvati pogodan trenutak kako bi je zaprosio. Međutim, ona mu je neprestano okretala leđa, zanesena svojom aktivnošću.

 

 

Iako se on hvatao za džep i prsten, pokušavajući da klekne da bi je iznenadio, devojka nije obraćala pažnju na njega i uživala je sve vreme u "dečijim radostima", što je nasmejalo ljude na mreži. 

- Molim te objavi zvaničnu prosidbu!

- Ona je bila vila.

- Ali način na koji si odšetala dok te čovek prosi.

- To je crvena zastavica.

- Deluje kao da želi da uhvati pokemona.

- On je zaista bio pod velikim stresom - komentarisali su ljudi.

Iako je mnoge ovo nasmejalo, druge je zabrinulo da li se na kraju prava prosidba dogodila ili je momak odustao posle prvog puta.

Devojka naziva Lemoni Šnift kako se potpisuje na TikTok platformi, objavila je i nastavak odnosno aktuelnu prosidbu koja se dogodila, samo nakon nekoliko trenutaka otkako je odšetala od svog momka.

 

@lemony_sniffit Replying to @theprettyfaguette ok ok !! here’s the rest of the video 🥰 but no one come for me about my initial reaction because I was honestly confused at first & CLEARLY oblivious in my own world !!! I just needed a lil time to process what even happened hehe we feel very blessed ♥️ ty for all the love and kindness shared #proposal #engaged #wedding #viral #bubbles ♬ Beautiful Boy Edit - 𝙇𝙖𝙣𝙜𝙪𝙁𝙞𝙡𝙢𝙨

 

Pošto je nastavila da pušta balone, u jednom trenutku momak je čvrsto odlučio da klekne i zaprosi je, a ona je bila iznenađena i raspoložena prihvativši prsten uz veliki osmeh. Budući da nije poput drugih devojaka euforično dočekala ovo, neki od pratilaca su komentarisali kako nije bila uzbuđena zbog toga.

Mnogi korisnici su komentarisali kako zbog takvih situacija više vole privatne prosidbe, međutim, većina se složila da je devojka bila srećna zbog prstena, što dokazuje i način na koji ga je uzela.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)