Brak i veze

TRUDNICA UHVATILA MUŽA U PREVARI NA PLAŽI: Razjarena žena krenula u napad, reakcija ljubavnice će vas zgranuti (VIDEO)

Raskrinkala je supruga na licu mesta.

17.07.2024 10:07

TRUDNICA UHVATILA MUŽA U PREVARI NA PLAŽI: Razjarena žena krenula u napad, reakcija ljubavnice će vas zgranuti (VIDEO)
Printscreen/Instagram/dailymail

Jedan video snimak sa Instagrama uhvatio je trenutak kada je jedna supruga u 9. mesecu trudnoće, uhvatila svog partnera kako se druži na plaži sa ljubavnicom, bez imalo stida.

Na snimku koji je prvo postao viralan na TikToku, a kasnije i na Instagramu vidi se kako neidentifikovani muškarac i žena leže na peškirima na plaži pored okeana. Idilu prekida njegova supruga koja se jedva dovlači do njih zbog odmakle trudnoće  i kako im "narušava" dotadašnji mir. Ogorčena žena se obraća oboma, dok oni ne pokazuju nikakvu reakciju, a tajanstvena žena ostaje da leži mirna na pesku.

- Ko je ovo čoveče? Ja sam njegova supruga u devetom mesecu trudnoće i ovde je beba koja stiže za dve nedeljem - viče unezvereno žena pokazujući rukom ka stomaku. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daily Mail (@dailymail)

Iako razočarana supruga nije mogla da izvuče nijednu reč od žene, u tom trenutku je muškarac prekinuo njihovu konverzaciju.

- Razveli smo se - počinje da se brani suprug.

- Nismo razvedeni, o čemu govoriš? Danas si bio kod mene - kaže ona.

U jednom trenutku, ljubavnica uzima peškir i pokušava da se skloni izustivši "rekao mi je da je razveden".

Video je prvo postao viralan na Tiktoku, a onda ga je i Daily Mail objavio na svojoj stranici na Instagramu gde je privukao veliku pažnju korisnika te mreže. Ova situacija izazvala je bes kod ljudi i svi su se osvrnuli na ružno ponašanje ovog supruga.

- Nadam se da mu je uzela sav novac za decu.

- Svaki muškarac koji vara trudnu suprugu, zaslužuje da ode u zatvor. 

- Devojko obrati se njemu, ne njoj, ona nema ništa sa tim.

- Ja se ne bih borila, samo bih ga pustila - bili su neki od komentara.

Mnogi su se složili da je uradila pametnu stvar što ih je snimala i to objavila, rekavši da žene treba dobro da paze sa kim ulaze u bračnu zajednicu i stvaraju porodicu. Jedna korisnica mreže je rekla kako je imala isto iskustvo i da je za razliku od ove žene, ljubavnica njenog supruga znala za njenu trudnoću, poručivši da joj je zapravo ona uradila veliku uslugu  "spasivši je od njega". Takođe je rekla da je vrlo verovatrno da takvi muškarci rade istu stvar kasnije tim istim ženama sa kojima varaju svoje supruge.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)